Sameček nebo samička?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2006 15:33

Dobrý den! Prosím o určení pohlaví těchhle dvou neofém tyrkysových. Pořád si nějak nejsu jistá, tak bych se chtěla ujistit...Díky moc všem!

12.2.2006 21:16

neofemka napsal(a):
Dobrý den! Prosím o určení pohlaví těchhle dvou neofém tyrkysových. Pořád si nějak nejsu jistá, tak bych se chtěla ujistit...Díky moc všem!

ještě jeden záběr....

12.2.2006 21:57

neofemka napsal(a):

u tyrkyzáků je vždy 1,0 vybarven červeným pruhem, tím jsem ti odpověděl na pravého ptáka je to tedy sameček. Leví si myslím, že je to samička dle hlavy, ale jistý si nejsem.

12.2.2006 22:19

jirkaa napsal(a):
u tyrkyzáků je vždy 1,0 vybarven červeným pruhem, tím jsem ti odpověděl na pravého ptáka je to tedy sameček. Leví si myslím, že je to samička dle hlavy, ale jistý si nejsem.

Původně jsem si myslela úplně to stejné, jenže jsem se dočetla, že u zlatožlutých se můžou vyskytovat i samičky s červeným pruhem na křídle...hlavně mně mate, že tenhle "sameček" nemá vybarvenou více hlavu do modra....

13.2.2006 07:29

neofemka napsal(a):
ještě jeden záběr....

Určitě obě samice. Znaky v křídlech u této mutace jsou oproti normálně zbarveným ptákům jednoznačným znakem samic.

13.2.2006 11:12

neofemka napsal(a):
Původně jsem si myslela úplně to stejné, jenže jsem se dočetla, že u zlatožlutých se můžou vyskytovat i samičky s červeným pruhem na křídle...hlavně mně mate, že tenhle "sameček" nemá vybarvenou více hlavu do modra....

jsou to samice

13.2.2006 15:33

neofemka napsal(a):

Všem moc děkuji za odpověď!

Přidejte reakci

Přidat smajlík