Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2008 20:23

Dobrý den. po delší době kdy jsem měl doma několik andulek jsem se rozhodl pro většího papouška. Rád bych nějakého mazlíka, asi Alexandra malého nebo Mníška šedého. Chci mu postavit vnitřní volieru cca délka 130cm hloubka 50cm a výška 130cm a mám pár otázek. Je to vůbec vhodné? Mohu postavit volieru ze dřevěných hranolů s pozink.pletivem? Jestliže ano, jakou barvou mohu volieru natřít nebo doporučte jinou povrchovou úpravu. Děkuji všem za odpovědi.

15.4.2008 09:25

kissman1974 napsal(a):
Dobrý den. po delší době kdy jsem měl doma několik andulek jsem se rozhodl pro většího papouška. Rád bych nějakého mazlíka, asi Alexandra malého nebo Mníška šedého. Chci mu postavit vnitřní volieru cca délka 130cm hloubka 50cm a výška 130cm a mám pár otázek. Je to vůbec vhodné? Mohu postavit volieru ze dřevěných hranolů s pozink.pletivem? Jestliže ano, jakou barvou mohu volieru natřít nebo doporučte jinou povrchovou úpravu. Děkuji všem za odpovědi.

Dobrý den,
pro uvedené druhy papoušků se doporučují spíše celokovové konstrukce. Ale při uvedených rozměrech by snad neměl být takový problém vyrobit voliérku z hliníkových jeklů.
Jinak co se týče uvedených druhů jako domácích mazlíčků - nevím jestli Vám mohu doporučit zrovna Mníška šedého. Mníšek a ostatně i Alexandr malý jsou dost hlasítí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík