Dobrý den prosím porad te mi zda to mám pár ,jeden je lonský druhý dvouletý
hruska
napsal(a):
Dobrý den prosím porad te mi zda to mám pár ,jeden je lonský druhý dvouletý
další
hruska
napsal(a):
Zajímalo by mě podle čeho soudíte že je to pár ,vždyt u tyrkysáků by měl mít samec na křídlech červený pruh.Rád bych byl kdyby to byl pár. Rád bych znal názor pana Šarouna.Děkuji
Dobrý den více jak měsíc mám vemku neofémi které jsou na fotkáf a stále nic.Sedí vedle sebe a nic a za chvíli začnou křičet a zobákami jdou do sebe.Tak nevím zda mám čekat nebo jednoho radši vyměnit.Podle fotek které jsem dal na moderku ,tak každý říká že je to pár.Tak nevím.Krmením to není ,rosely,anduly,korely mi sedí a krmím to vše stejně.
hruska
napsal(a):
Dobrý den více jak měsíc mám vemku neofémi které jsou na fotkáf a stále nic.Sedí vedle sebe a nic a za chvíli začnou křičet a zobákami jdou do sebe.Tak nevím zda mám čekat nebo jednoho radši vyměnit.Podle fotek které jsem dal na moderku ,tak každý říká že je to pár.Tak nevím.Krmením to není ,rosely,anduly,korely mi sedí a krmím to vše stejně.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat co je to za mutace. Děkuji za odpověď
libi
napsal(a):
děkuji za odpověď
Par to byl ale pred 2 týdny jsem přišel o samce mladé jsem neměl z důvodu opravy střechy na bytovce pokrývači dělali takový rámus že samice z vajíček slezla. Už jsem koupil jiného samce ,tak se těším na novou sezonu a doufám že už něco od nich odchovám.