Před pár dny jsem prosila o radu, ale fotky nebyly nejlepší, tak to zkouším znovu z lepšíma. Poradí mi někdo, jestli jí nezačíná přerůstat zobák? S tímto jsem se totiž ještě nesetkala. Předem děkuji za odpovědi
evena
napsal(a):
Před pár dny jsem prosila o radu, ale fotky nebyly nejlepší, tak to zkouším znovu z lepšíma. Poradí mi někdo, jestli jí nezačíná přerůstat zobák? S tímto jsem se totiž ještě nesetkala. Předem děkuji za odpovědi
další foto
evena
napsal(a):
další foto
podle fotky to vypadá že jí zobák opravdu přerůstá, to je velice nemilé protože se bohužel stává že je to nezvratné i když to například veterinář opiluje a ošetří, stává se že to znovu doroste a je to vlastně takový koloběh, tím vás nechci děsit, řekl jsem jen tu horší variantu. Luboš J.
Luboš Jedlinský
napsal(a):
podle fotky to vypadá že jí zobák opravdu přerůstá, to je velice nemilé protože se bohužel stává že je to nezvratné i když to například veterinář opiluje a ošetří, stává se že to znovu doroste a je to vlastně takový koloběh, tím vás nechci děsit, řekl jsem jen tu horší variantu. Luboš J.
Doufala sem, že to bude v pohodě a že jen plaším. Myslela sem, že se to stává jen starším ptákům, tento má totiž jen pár měsíců. Myslíte, že to mám začít řešit hned nebo počkat, jestli bude růst? Ptáka mám asi 2 měsíce a zdá se že je to stejné. Chovatel od kterého je mám říkal, že samičky mají větší zobáky jak samečkové. Nevíte jak rychle přerostlý zobák narůstá a kdyby náhodou byl problém trvalý, jak často se bude muset upravovat? Děkuji že jste mě odpověděl