Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2008 12:58
herly

XXX.XXX.229.248

dobry den,chci se nekoho zeptat,cim se muzou nahradit vetvicky do hnizda,jestli muzou byt hobliny nebo seno.diky za rady.

24.6.2008 14:53

herly napsal(a):
dobry den,chci se nekoho zeptat,cim se muzou nahradit vetvicky do hnizda,jestli muzou byt hobliny nebo seno.diky za rady.

Zdravím, pokud jde o čištění, můžete dát trovhu pilin, ptáci si vždy dostaví hnízdo, nevím, jak se budou tvářit bez možnosti stavět?:-) Toto jsem nikdy nezkoušel, já po vyčištění schrábnu suché naštípané větvičky a listí, co vytrousili po zemi, v každém případě mají možnost okusu a to čerstvých vrbových větví alespoň 1x týdně. Je to dobré i pro zvýšení vlhkosti v budce pro sedící samii, kdy stálým dostavováním hnízda z čerstvých větviček se tato vlhkost udržuje.

24.6.2008 18:47
araukanaraukana

XXX.XXX.180.2

herly napsal(a):

Dávám fišerákům namočenou dřevěnou vatu . Ob den vyměňuji . Pouze když nemám čerstve větve vrby nebo břízy .

27.6.2008 14:10

araukanaraukana napsal(a):
Dávám fišerákům namočenou dřevěnou vatu . Ob den vyměňuji . Pouze když nemám čerstve větve vrby nebo břízy .

Myslíte po dobu inkubace? Jinak mám za to, že mladí nepotřebují vlhké prostředí - plísně atd.

27.6.2008 21:30
araukanaraukana

XXX.XXX.180.2

Jiří Herynek napsal(a):
Myslíte po dobu inkubace? Jinak mám za to, že mladí nepotřebují vlhké prostředí - plísně atd.

pouze při stavbě hnízda . Při inkubaci (sezení samičky-zní to o trochu lépe)nedávám nic nebo větvičky vrby .

Přidejte reakci

Přidat smajlík