Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.7.2008 13:37
martingasparovic

XXX.XXX.192.123

prosím skusených chovateľov o radu v poslednom čísle časopisu papoušci je článok o chove alexandra. Autor ich chová aj odchováva vo voliere 150 x 100 x 100 ( d,š,v ) aký je váš názor na takýto chov. Dakujem za odpoveď.

6.7.2008 17:06
lutino

XXX.XXX.227.225

martingasparovic napsal(a):
prosím skusených chovateľov o radu v poslednom čísle časopisu papoušci je článok o chove alexandra. Autor ich chová aj odchováva vo voliere 150 x 100 x 100 ( d,š,v ) aký je váš názor na takýto chov. Dakujem za odpoveď.

I když jsem nenapsal nic vulgárního, ani proti pravidlům, co jsem uvedl je pravda, přesto byl můj příspěvek vymazán, nechápu proč. Tak to napíšu jinak. Sice jsem tento článek nečetl, ale ze zadání, pokud jsou rozměry uvedeny v cm, jsou podle mě tyto klícky pro alexandry malé naprosto nevyhovující. Když vezmu délku 150, odečtu vzdálenost bidel od kraje klece, zbývá prostor tak na jedno mávnutí křídel. To je pro tyto ptáky katastrofálně málo. Představa, že odchovají 3-4 mláďata, jak odchovávali moji alexandři, tak do tohoto prostoru nacpat 6 ptáků jejich velikosti a s jejich rozpětím křídel, musí být podle mě přinejmenším odvaha.

8.7.2008 16:46
martingasparovic

XXX.XXX.192.123

martingasparovic napsal(a):

dík moc nájde sa ešte niekto. Aká je cena alexandra mutácie albino a lutino alebo štepákov postačí volira 2x1x2 a výlet ktorý však bude v zime zatvorený.

Přidejte reakci

Přidat smajlík