Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.9.2008 21:05
pjt30

XXX.XXX.251.62

pjt30 napsal(a):
Žako Lutino

Další foto

1.9.2008 21:06
pjt30

XXX.XXX.251.62

pjt30 napsal(a):
Další foto

Ještě jeda fotka

2.9.2008 09:01
bbobina

XXX.XXX.230.232

pjt30 napsal(a):
Další foto

Tato mutace se mi moc líbí,musí to být asi hrozná vzácnost. Jaká je pravděpodobnost,že takto zbarvené peří bude mít i potomstvo? Dá se vůbec takový papoušek sehnat a jakou by měl hodnotu?

2.9.2008 09:08
mukl

XXX.XXX.138.166

bbobina napsal(a):
Tato mutace se mi moc líbí,musí to být asi hrozná vzácnost. Jaká je pravděpodobnost,že takto zbarvené peří bude mít i potomstvo? Dá se vůbec takový papoušek sehnat a jakou by měl hodnotu?

Také by mě to jen pro zajímavost zajímalo.
každopádně moc hezcí ptáci

2.9.2008 09:42
problemovypapuch

XXX.XXX.155.222

pjt30 napsal(a):
Žako Lutino

ten žako lutino se tvaří jako mutace z rodu amazoňanů,nevěřím že je to žako,všimněte si zbarvení ocasu a ramen..ta červeň na těchto místech mluví o amazoňanech..

2.9.2008 11:15
jiribene

XXX.XXX.161.17

problemovypapuch napsal(a):
ten žako lutino se tvaří jako mutace z rodu amazoňanů,nevěřím že je to žako,všimněte si zbarvení ocasu a ramen..ta červeň na těchto místech mluví o amazoňanech..

Na první fotce je lutino amazoňan (druh si netroufnu určit). Lutino žako nemůže být žlutý, když základní barva je šedá. Lutino žako existuje a je celý bílý s červeným kostřecem.

2.9.2008 11:16
cone

XXX.XXX.85.196

problemovypapuch napsal(a):

Také se mi žako lutino zdá spíše jako některý poddruh amazoňana žlutohlavého.Cone

2.9.2008 12:56
bbobina

XXX.XXX.230.232

jiribene napsal(a):
Na první fotce je lutino amazoňan (druh si netroufnu určit). Lutino žako nemůže být žlutý, když základní barva je šedá. Lutino žako existuje a je celý bílý s červeným kostřecem.

Mě se právě hrozně líbí ti červenošedí. Vidím že tomu rozumíte,prosím mohl byste mi odpovědět na mou otázku? Děkuji Bbobina,

2.9.2008 13:04
jiribene

XXX.XXX.161.17

bbobina napsal(a):
Mě se právě hrozně líbí ti červenošedí. Vidím že tomu rozumíte,prosím mohl byste mi odpovědět na mou otázku? Děkuji Bbobina,

Bohužel Žaky nechovám, ale dle toho co se ke mně doneslo se červená barva přenáší i na mladé. Ale jaká je u této barvy dědičnost nevím. Doporučuji koupit poslední časopis Papoušci, kde myslím malý článek o těchto barvách je.

2.9.2008 13:38
bbobina

XXX.XXX.230.232

jiribene napsal(a):
Bohužel Žaky nechovám, ale dle toho co se ke mně doneslo se červená barva přenáší i na mladé. Ale jaká je u této barvy dědičnost nevím. Doporučuji koupit poslední časopis Papoušci, kde myslím malý článek o těchto barvách je.

děkuji za odpověd. Myslela jsem ale hlavně mou otázku ve fóru "chov žaků",ale píšete,že je stejně nechováte,třeba mi odpoví nějaký chovatel,každopádně oceňuji,že jste se mi snažil poradit.

2.9.2008 15:01
mails

XXX.XXX.242.149

cone napsal(a):
Také se mi žako lutino zdá spíše jako některý poddruh amazoňana žlutohlavého.Cone

Je to amazoňan žlutohlavý velký -oratrix!

3.10.2008 16:32
bretka

XXX.XXX.21.170

mails napsal(a):
Je to amazoňan žlutohlavý velký -oratrix!

souhlasím

Přidejte reakci

Přidat smajlík