frantisekh
napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych koupit papoušky královské. Mohl by mi někdo poradit, zda jsou na ostatní papoušky agresívní, konkrétně na neofémy bourky, nebo musí být samostatně ve voliéře? Děkuji.
Azda kazdy vtak ci zviera je zrkadlo jeho vlastneho chovatela / majitela. Najkrajsia chovna voliera je pre mna ta kde sa nachadza chov zväcsia jedneho druhu vtakov + ich mozne rozne mutacie.
Poznamenavan, ze na zabere nieje chovatel majitel, ale navsteva ktora bola prvykrat v tejto voliere (samozrejne tiez dlhorocny chovatel:)
Z tohoto pravidelneho odchovu mozte kupit len "mile mlade kralovaky"
mikahel
napsal(a):
Azda kazdy vtak ci zviera je zrkadlo jeho vlastneho chovatela / majitela. Najkrajsia chovna voliera je pre mna ta kde sa nachadza chov zväcsia jedneho druhu vtakov + ich mozne rozne mutacie.
Poznamenavan, ze na zabere nieje chovatel majitel, ale navsteva ktora bola prvykrat v tejto voliere (samozrejne tiez dlhorocny chovatel:)
Z tohoto pravidelneho odchovu mozte kupit len "mile mlade kralovaky"
...
mikahel
napsal(a):
...
Vtaci (aj dospele chovne:) sa teraz preperuju a su vsetci v jednej voliere
mikahel
napsal(a):
Vtaci (aj dospele chovne:) sa teraz preperuju a su vsetci v jednej voliere
...
frantisekh
napsal(a):
Hlavně by mně zajímalo chování k jiným papouškům, konkrétně k neofémám bourkovým. Děkuji.
Já chovám společně s královákama párek tyrkysáků a je to celkem bez problémů.Sem tam je králováci odeženou z bidla na kterém právě sedí,ale neublíží jim.Může to však být u každého ptáka jinak.