Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2008 13:18
petrkrupa

XXX.XXX.227.228

zdravím všechny a předem děkuji za rady.Mám problém s mou samičkou která zhruba před měsícem začala ztrácet? peří.Muže mi někdo poradit čím to muže byt???

5.9.2008 13:19
petrkrupa

XXX.XXX.227.228

petrkrupa napsal(a):
zdravím všechny a předem děkuji za rady.Mám problém s mou samičkou která zhruba před měsícem začala ztrácet? peří.Muže mi někdo poradit čím to muže byt???

další foto

5.9.2008 13:21
petrkrupa

XXX.XXX.227.228

petrkrupa napsal(a):
další foto

a ještě

5.9.2008 13:22
petrkrupa

XXX.XXX.227.228

petrkrupa napsal(a):
a ještě

poslední

5.9.2008 15:01
prozidy

XXX.XXX.12.234

petrkrupa napsal(a):
poslední

Dobrý den, samice vypadá, že je v dobré kondici, tak bych si typnul, že se škube sama. Pokud je chována sama v keci, tak to jen umocňuje mou domněku že to bude psychického rázu. Ale taky škubání může být zapříčiněno roztoči v peří, to nelze taky vyloučit. Chtělo by to v tomto případě upřesnit jak je pták doma držený a jak dlouho je doma sám a kolik času mu věnujete. Předpokládám, že jej chováte jako mazlíka.
S pozdravem Luděk Č.

5.9.2008 15:58
petrkrupa

XXX.XXX.227.228

prozidy napsal(a):
Dobrý den, samice vypadá, že je v dobré kondici, tak bych si typnul, že se škube sama. Pokud je chována sama v keci, tak to jen umocňuje mou domněku že to bude psychického rázu. Ale taky škubání může být zapříčiněno roztoči v peří, to nelze taky vyloučit. Chtělo by to v tomto případě upřesnit jak je pták doma držený a jak dlouho je doma sám a kolik času mu věnujete. Předpokládám, že jej chováte jako mazlíka.
S pozdravem Luděk Č.

Zdravím,díky za názor.Ted mi dochází,že by na tom něco mohlo být.Byli jsme totiž na
dovolené a rodiče mu nevěnovali takovou pozornost jako my.I časově by to tak mohlo být .Měl jsem spíš strach jestli to není něco vážnějšího.Uvažoval jsem že bych ho dal do venkovní voliery,jestli by se to zpravilo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík