Pokojové voliéry - inspirace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2008 01:20
leptospiroza

XXX.XXX.82.15

Dobrý den,
hledám inspiraci pro řešení stavby pokojové voliéry o rozměrech 190 x 100 x 250 cm výška pro většího papouška. Jde mi jak o konstrukci, tak o vybavení..
Uvítám každou zkušenost a fotky vašich voliér.
Děkuji.

27.9.2008 05:41
eden

XXX.XXX.65.11

leptospiroza napsal(a):
Dobrý den,
hledám inspiraci pro řešení stavby pokojové voliéry o rozměrech 190 x 100 x 250 cm výška pro většího papouška. Jde mi jak o konstrukci, tak o vybavení..
Uvítám každou zkušenost a fotky vašich voliér.
Děkuji.

Pokojové voliéry nevyrábím, ale mám od výrobce doma. Jestli na sebe dáte kontakt dávám Vám typ na spoustu fotek, ale sem nemůžu, byla by to reklama pro výrobce!

27.9.2008 11:50
andel

XXX.XXX.115.116

eden napsal(a):
Pokojové voliéry nevyrábím, ale mám od výrobce doma. Jestli na sebe dáte kontakt dávám Vám typ na spoustu fotek, ale sem nemůžu, byla by to reklama pro výrobce!

Prosím o zaslání kontaktu.Jestli jsou foto,prosím o zasláni.Děkuji předem.Anděl.

27.9.2008 17:55
eden

XXX.XXX.92.209

andel napsal(a):
Prosím o zaslání kontaktu.Jestli jsou foto,prosím o zasláni.Děkuji předem.Anděl.

Já sama voliéry pouze používám, kontakt a fota od výrobce Vám zašlu na Váš mail pokud ho uvedete.Na ifaunu z důvodu reklamy web.výrobce nemohu napsat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2008 20:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

eden napsal(a):
Já sama voliéry pouze používám, kontakt a fota od výrobce Vám zašlu na Váš mail pokud ho uvedete.Na ifaunu z důvodu reklamy web.výrobce nemohu napsat.

jejich maily se zobrazí po kliknutí na jejich jména/přezdívky

Přidejte reakci

Přidat smajlík