Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2008 20:21
marketas

XXX.XXX.218.48

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo neznáte adresu burzy ptactva v Ostravě prý májí být každou sobotu a neděli někde za bazalama, ale nevím kde tam, a v žádném zverimexu mi nejsou schopni poradit.

Za odpověď moc díky

6.10.2008 09:08
kellyy

XXX.XXX.114.114

marketas napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo neznáte adresu burzy ptactva v Ostravě prý májí být každou sobotu a neděli někde za bazalama, ale nevím kde tam, a v žádném zverimexu mi nejsou schopni poradit.

Za odpověď moc díky

Dobrý den,

Zmíněné burzy:

První a třetí sobotu v měsíci se konají v Ostravě na výstavišti Černá louka, pavilon 2, výstavní trhy okrásného ptactva.

Každou neděli od 7.30 do 11.30 se koná prodejní burza okrasného ptactva v Ostravě Michálkovicích. Jsou tam na prodej i domácí zvířata a krmivo.

Pro přesnou adresku si to dejte do vyhledávače,určitě už to pak najdete

http://www.sir.estranky.cz/stranka/Ptaci-trhy

6.10.2008 10:37
mana

XXX.XXX.90.230

marketas napsal(a):

Za odpověď moc díky

Burza v Michálkovicích je hned vedle restaurace Panorama.Naproti je nový bytový dům Atrium a nová budova Ostravské univerzity.Je to zastávka trolejbusů Důl Petr Bezruč.

6.10.2008 10:44
daxy

XXX.XXX.106.1

kellyy napsal(a):
Dobrý den,

Zmíněné burzy:

První a třetí sobotu v měsíci se konají v Ostravě na výstavišti Černá louka, pavilon 2, výstavní trhy okrásného ptactva.

Každou neděli od 7.30 do 11.30 se koná prodejní burza okrasného ptactva v Ostravě Michálkovicích. Jsou tam na prodej i domácí zvířata a krmivo.

Pro přesnou adresku si to dejte do vyhledávače,určitě už to pak najdete

http://www.sir.estranky.cz/stranka/Ptaci-trhy

Promiň,ale o burze na Černé louce jsem neslyšel,kdysi dávno se konala,ale je to už let.Od té doby pochybuju,že by se konala.Burza na Slezské začíná v 7:00 ( ve třičtvrtě je plno) a v devět už tam nepotkáte skoro nikoho.

6.10.2008 11:39
kellyy

XXX.XXX.114.114

daxy napsal(a):
Promiň,ale o burze na Černé louce jsem neslyšel,kdysi dávno se konala,ale je to už let.Od té doby pochybuju,že by se konala.Burza na Slezské začíná v 7:00 ( ve třičtvrtě je plno) a v devět už tam nepotkáte skoro nikoho.

no já to také přesně nevím dostala jsem tip kde to asi tehdy kdysi bylo,nevím to na 100% tak se kdyžtak omlouvám jestli je to milná informace,chtěla jsem trošku pomoc

6.10.2008 18:36
marketas

XXX.XXX.218.48

mana napsal(a):
Burza v Michálkovicích je hned vedle restaurace Panorama.Naproti je nový bytový dům Atrium a nová budova Ostravské univerzity.Je to zastávka trolejbusů Důl Petr Bezruč.

VŠEM MOC DIKY

meteor

30.4.2020 07:53
meteor

XXX.XXX.158.5

Prosím je otevřená buza ve slezké ostravě drubež kralici atd. poptávám kachnu ruanskou 1ks ke kačerovi. DÍK ZA ODPOVĚD

30.4.2020 12:43
Lukas885

XXX.XXX.43.162

kellyy napsal(a):
no já to také přesně nevím dostala jsem tip kde to asi tehdy kdysi bylo,nevím to na 100% tak se kdyžtak omlouvám jestli je to milná informace,chtěla jsem trošku pomoc

Na cerne louce je burza jednou za mesic jmenuje se faunatrhy ostrava

5.5.2020 12:13
Lukas885

XXX.XXX.43.162

Bude burza w neděli 10.5 ta mala na slezke ostrave? Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík