marketas
napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo neznáte adresu burzy ptactva v Ostravě prý májí být každou sobotu a neděli někde za bazalama, ale nevím kde tam, a v žádném zverimexu mi nejsou schopni poradit.
Za odpověď moc díky
Dobrý den,
Zmíněné burzy:
První a třetí sobotu v měsíci se konají v Ostravě na výstavišti Černá louka, pavilon 2, výstavní trhy okrásného ptactva.
Každou neděli od 7.30 do 11.30 se koná prodejní burza okrasného ptactva v Ostravě Michálkovicích. Jsou tam na prodej i domácí zvířata a krmivo.
Pro přesnou adresku si to dejte do vyhledávače,určitě už to pak najdete
http://www.sir.estranky.cz/stranka/Ptaci-trhy
marketas
napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo neznáte adresu burzy ptactva v Ostravě prý májí být každou sobotu a neděli někde za bazalama, ale nevím kde tam, a v žádném zverimexu mi nejsou schopni poradit.
Za odpověď moc díky
Burza v Michálkovicích je hned vedle restaurace Panorama.Naproti je nový bytový dům Atrium a nová budova Ostravské univerzity.Je to zastávka trolejbusů Důl Petr Bezruč.
kellyy
napsal(a):
Dobrý den,
Zmíněné burzy:
První a třetí sobotu v měsíci se konají v Ostravě na výstavišti Černá louka, pavilon 2, výstavní trhy okrásného ptactva.
Každou neděli od 7.30 do 11.30 se koná prodejní burza okrasného ptactva v Ostravě Michálkovicích. Jsou tam na prodej i domácí zvířata a krmivo.
Pro přesnou adresku si to dejte do vyhledávače,určitě už to pak najdete
http://www.sir.estranky.cz/stranka/Ptaci-trhy
Promiň,ale o burze na Černé louce jsem neslyšel,kdysi dávno se konala,ale je to už let.Od té doby pochybuju,že by se konala.Burza na Slezské začíná v 7:00 ( ve třičtvrtě je plno) a v devět už tam nepotkáte skoro nikoho.
daxy
napsal(a):
Promiň,ale o burze na Černé louce jsem neslyšel,kdysi dávno se konala,ale je to už let.Od té doby pochybuju,že by se konala.Burza na Slezské začíná v 7:00 ( ve třičtvrtě je plno) a v devět už tam nepotkáte skoro nikoho.
no já to také přesně nevím dostala jsem tip kde to asi tehdy kdysi bylo,nevím to na 100% tak se kdyžtak omlouvám jestli je to milná informace,chtěla jsem trošku pomoc
meteor

XXX.XXX.158.5
Prosím je otevřená buza ve slezké ostravě drubež kralici atd. poptávám kachnu ruanskou 1ks ke kačerovi. DÍK ZA ODPOVĚD