Přezimování kanárů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2008 20:35
Radovan 1975

XXX.XXX.196.3

Dobrý večer,měl bych otázku ohledně zimování kanáru. Jak zimujete,já chovám v párech,v bednových klecích,tak jestli je nechat spolu,nebo samce a samice zvlášt do větších proletovaček.Pokud zvlášt,dáváte zpět stejné kusy,nebo prohodit?Muj chov kanáru začal v podstatě letos na jaře,tak je to moje první zima.Při jaké teplotě atd?Chovám v pokoji,kde je topení,tak jestli zapnout,nebo nechat vypnuté?Co přidat do krmení,aby kanárci přibrali?

11.10.2008 21:12
mikahel

XXX.XXX.21.250

Radovan 1975 napsal(a):
Dobrý večer,měl bych otázku ohledně zimování kanáru. Jak zimujete,já chovám v párech,v bednových klecích,tak jestli je nechat spolu,nebo samce a samice zvlášt do větších proletovaček.Pokud zvlášt,dáváte zpět stejné kusy,nebo prohodit?Muj chov kanáru začal v podstatě letos na jaře,tak je to moje první zima.Při jaké teplotě atd?Chovám v pokoji,kde je topení,tak jestli zapnout,nebo nechat vypnuté?Co přidat do krmení,aby kanárci přibrali?

Samcekov chovajte jednotlivo v klietkach nech vam vyspevuju aby ste z nich mali ozajstnu chovatelsku radost. Samicky chovajte stale v preletovacke a pripadne v inej chladnejsej miestnosti.

Ak vtactvo krmite normalne, nemali by mat dovod aby viac pribrali.

Přidejte reakci

Přidat smajlík