sts
napsal(a):
Dobrý den, nemáte prosím Vás někdo skušenost s chovem tohoto nádherného Australského astrilda ? Děkuji. Standa S.
Chová ho Jiří Černý z Libereckého kraja. Viď. www.penkavy-nadherne.cz. Tak ho skúste kontaktovať na e-mail.
sts
napsal(a):
Děkuji Vám za tip a krásné foto těchto ptáků. Standa S.
Vy tieto vtáky chováte alebo ich len chcete chovať?
vmakovicky
napsal(a):
Vy tieto vtáky chováte alebo ich len chcete chovať?
Dobrý den. No, momentálně vlastním se svým kamarádem více párů astrildů rudobrvých. Jsou to ale mladé páry a pocházejí z odchovu v Nizozemí. Tamní chovatel je prý odchovával jak ve voliérách, tak i v klecích. Proto jsem se chtěl zeptat, jak je u nás / i na Slovensku / kolegové chovají a odchovávají. Standa S.
sts
napsal(a):
Dobrý den. No, momentálně vlastním se svým kamarádem více párů astrildů rudobrvých. Jsou to ale mladé páry a pocházejí z odchovu v Nizozemí. Tamní chovatel je prý odchovával jak ve voliérách, tak i v klecích. Proto jsem se chtěl zeptat, jak je u nás / i na Slovensku / kolegové chovají a odchovávají. Standa S.
Nepočul som o nikom inom kto ich chová ale sú chovatelia aj na Slovensku čo majú zaujímavé odchovy len ich neprezentujú na internete. Nakupujú vtáctvo a vymieňaju tiež s chovateľmi v zahraničí. Tak keď ich máte viac párov na jar máte nádej o odchov. Prajem veľa úspechov v ich odchove. V.M.
vmakovicky
napsal(a):
Nepočul som o nikom inom kto ich chová ale sú chovatelia aj na Slovensku čo majú zaujímavé odchovy len ich neprezentujú na internete. Nakupujú vtáctvo a vymieňaju tiež s chovateľmi v zahraničí. Tak keď ich máte viac párov na jar máte nádej o odchov. Prajem veľa úspechov v ich odchove. V.M.
Děkuji Vám, za sebe i kamaráda. Co jsem slyšel, tak se u vás na Slovensku chová také dost vzácné drobotiny. Věřím, že se jeden z vašich předních chovatelů drobotiny bude též prezentovat odchovy na tomto fóru. Standa S.