Nafoceni Senegalskeho papouska

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

dobrmanier

3.11.2008 17:06
dobrmanier

XXX.XXX.219.134

Hezky den,

rada bych nasla nekoho, kdo ma napr.svoje webove stranky a chtel by si na ne umistit fotky sveho senegalskeho/-ých paouska a nema na to dobrou techniku.
Neni to ma profese, ale konicek a rada bych si a vám udella par hezkych fotek Senegála.
Pokud by nekdo mel zajem, zanechte vzkaz. Jedna se o vzajemnou spolupraci. Ja budu mit dalsi fotky do portfolia a vy kvalitni fotky sveho oblibeneho papouska.

3.11.2008 17:57
eden

XXX.XXX.98.204

dobrmanier napsal(a):
Hezky den,

rada bych nasla nekoho, kdo ma napr.svoje webove stranky a chtel by si na ne umistit fotky sveho senegalskeho/-ých paouska a nema na to dobrou techniku.
Neni to ma profese, ale konicek a rada bych si a vám udella par hezkych fotek Senegála.
Pokud by nekdo mel zajem, zanechte vzkaz. Jedna se o vzajemnou spolupraci. Ja budu mit dalsi fotky do portfolia a vy kvalitni fotky sveho oblibeneho papouska.

Poslala jsem Vám mail, možná že nedošel, když tak mi napište, abych mohla odpovědět. díky Svob.

dobrmanier

4.11.2008 09:49
dobrmanier

XXX.XXX.219.132

eden napsal(a):
Poslala jsem Vám mail, možná že nedošel, když tak mi napište, abych mohla odpovědět. díky Svob.

Hezký den,
právě jsem Vám napsala email.

dobrmanier

5.11.2008 12:03
dobrmanier

XXX.XXX.219.134

dobrmanier napsal(a):
Hezký den,
právě jsem Vám napsala email.

Pro pripad ze by mel kdokoliv zajem, nemusi se jednat v zasade o Senegálka, pokud jich covate vice a mate v planu si dat jejich fotky napr na web, zde je muj email:

morbi (zavinac) centrum.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík