lesk
napsal(a):
Mám dva dotazy:
1. Používáte někdo k evidenci svého chovu nějaký počítačový program? Pokud ano, jaké s ním máte zkušenosti?
2. Zde na iFauně v odkazech je zmínka o ukázkové verzi zdarma. Nepodařilo se mi ji však otevřít. Vám to jde?
Zkus se dotázat na mig83@centrum.cz - program BREEDER2.
lesk
napsal(a):
Mám dva dotazy:
1. Používáte někdo k evidenci svého chovu nějaký počítačový program? Pokud ano, jaké s ním máte zkušenosti?
2. Zde na iFauně v odkazech je zmínka o ukázkové verzi zdarma. Nepodařilo se mi ji však otevřít. Vám to jde?
Používám počítačový program Breeder,který je velice jednoduchý
a najdeš ho na této internetové adrese:
www.exot.prodejce.cz/_index.htm měl by být údajně ke stažení zdarma.
Potom jsem našel lepší od V.Zrůckého stojí asi 800 Kč a ukázku najdeš na adrese:mujweb.cz/www/nas_chov/ved_w.htm.
Když zadáš od vyhledávače slovo Breeder tak ti ho také najde a nebo zadej "vedení chovu ptáci" a vyhledávač ti je vyhledá. Mě se jeví jako lepší od V. Zrůckého.
roman
napsal(a):
Používám počítačový program Breeder,který je velice jednoduchý
a najdeš ho na této internetové adrese:
www.exot.prodejce.cz/_index.htm měl by být údajně ke stažení zdarma.
Potom jsem našel lepší od V.Zrůckého stojí asi 800 Kč a ukázku najdeš na adrese:mujweb.cz/www/nas_chov/ved_w.htm.
Když zadáš od vyhledávače slovo Breeder tak ti ho také najde a nebo zadej "vedení chovu ptáci" a vyhledávač ti je vyhledá. Mě se jeví jako lepší od V. Zrůckého.
Také používám Breeder,je jednoduchý ale postrádám tam nějaké důležité věci.Není zadarmo,před dvěma roky jsem za něj dal pakatel cca 200Kč.Ještě existuje jeden program od pana Valehracha,na netu jsem ho našel ale demo nejde stáhnout.Dobrý bude dle dema program od V.Zrůckého-zkoušel jsem demo a zdá se mě vyhovující.Dejte také pozor na to,když nějaký program koupíte na jak dlouho máte licenci-jsou programy kde jí musíte každý rok za nějaký peníz obnovovat.Breeder je na furt.