P.spěvavý ..Zlaté Rubino

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

14.12.2008 16:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

prosím o pár fotografií této mutace,
mám 1,0 lonského a po přepeření mi zústal uplně žlutý..zlatý bez červeně na zádech a hlavě , má jam jen dvě červená píra, setkal jste se někdo s takovou změnou? díky všem za fotky a názory , Jarda

Neregistrovaný uživatel

17.12.2008 12:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
prosím o pár fotografií této mutace,
mám 1,0 lonského a po přepeření mi zústal uplně žlutý..zlatý bez červeně na zádech a hlavě , má jam jen dvě červená píra, setkal jste se někdo s takovou změnou? díky všem za fotky a názory , Jarda

MŮJ KLUK

Neregistrovaný uživatel

17.12.2008 12:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

MŮJ KLUK

2

Neregistrovaný uživatel

17.12.2008 13:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

2

3

Neregistrovaný uživatel

17.12.2008 13:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

3

NEPOSEDÍ ALE ZÁDA MÁ STEJNĚ ŽLUTÁ JAKO HRUD JEN DVĚ TŘI PÍRKA ČERVENÁ

Neregistrovaný uživatel

17.12.2008 17:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

NEPOSEDÍ ALE ZÁDA MÁ STEJNĚ ŽLUTÁ JAKO HRUD JEN DVĚ TŘI PÍRKA ČERVENÁ

přidá prosím někdo fotky, a poradí, díky všem

Neregistrovaný uživatel

18.12.2008 17:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

přidá prosím někdo fotky, a poradí, díky všem

to už vážně všichni zanevřely na spěváky?

22.12.2008 22:45
saroun

XXX.XXX.89.202

to už vážně všichni zanevřely na spěváky?

Dobrý den, u opalinové mutace to je zcela běžný jev. Věkem červeň často mizí. Není to nic mimořádného, až je budete chovat delší dobu, určitě mi dáte za pravdu.

Na závěr. To, co sem napíšete, je do značné míry vaše vizitka. Dejte si větší pozor na pravopis.

Neregistrovaný uživatel

23.12.2008 11:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

to je v pořádku , v češtině asi nejsem machr a, tak se p. Šaroun aspon zasmál , i tak vám díky za názor, spěváky chovám cca 10 let a stalo se mi to po prvé, tak tím pádem nemohu vědět že je to zcela běžný jev, takže děkuji pane za dvě rady , Jarda

23.12.2008 12:51
saroun

XXX.XXX.89.202

to je v pořádku , v češtině asi nejsem machr a, tak se p. Šaroun aspon zasmál , i tak vám díky za názor, spěváky chovám cca 10 let a stalo se mi to po prvé, tak tím pádem nemohu vědět že je to zcela běžný jev, takže děkuji pane za dvě rady , Jarda

Dobrý den, odhaduji, že přeháníte. Nemyslím, že by se u nás rubino kombinace zpěváků chovala tak dloho, ale už dost dlouho naši chovatelé chovají jiné kombinace opalinů. Ať už s žlutou mutací (tyrkysové) nebo s lutino (rozely). U samců je to méně drastické zesvětlení, ale u samic dochází věkem k velké změně barvy (především na zádech).
Moji poznámku neberte jako kritiku, navíc mám už věk, že se tomu spíš něsměji. Berte to jako dobrou radu.

Neregistrovaný uživatel

23.12.2008 18:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

saroun napsal(a):
Dobrý den, odhaduji, že přeháníte. Nemyslím, že by se u nás rubino kombinace zpěváků chovala tak dloho, ale už dost dlouho naši chovatelé chovají jiné kombinace opalinů. Ať už s žlutou mutací (tyrkysové) nebo s lutino (rozely). U samců je to méně drastické zesvětlení, ale u samic dochází věkem k velké změně barvy (především na zádech).
Moji poznámku neberte jako kritiku, navíc mám už věk, že se tomu spíš něsměji. Berte to jako dobrou radu.

řekl jsem že chovám spěváky víc jak deset let, nepsal jsem že rubina, Veselé Vánoce, jarda

Přidejte reakci

Přidat smajlík