Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2006 07:29

Zdravím všechny, je normální při první snůšce eklektusů vosma., aby došlo k zlikvidování vajíčka (nejde o rozbití, ale se ztratilo),z krotkého samečka se stal utočný a nebezpečný "agresor", mám podezdření na něj. samička má 4 roky, sameček 3. spolu jsou 2,5 roku a harmonují, Setkal se někdo z vás s tímto problémem. u ostatních papoušků se mi to nestalo. Dík za informace R.

23.3.2006 15:54

plkky napsal(a):
Zdravím všechny, je normální při první snůšce eklektusů vosma., aby došlo k zlikvidování vajíčka (nejde o rozbití, ale se ztratilo),z krotkého samečka se stal utočný a nebezpečný "agresor", mám podezdření na něj. samička má 4 roky, sameček 3. spolu jsou 2,5 roku a harmonují, Setkal se někdo z vás s tímto problémem. u ostatních papoušků se mi to nestalo. Dík za informace R.

Mě se to stalo podobně. Naštěstí měli vejce dvě a to druhé zdárně vyseděli.Jakou máš budku. Já kmenovou a myslím si, že to vejce prostě rozšlápli když se v ní motali oba naráz. Skořápku pak prostě sežrali, takže po něm nezbylo ani památky. Doufám, že při druhém hnízdění se z toho poučí a budou opatrnější. Hodně štěstí při dalším hnízdění.

23.3.2006 15:56

sozda1 napsal(a):
Mě se to stalo podobně. Naštěstí měli vejce dvě a to druhé zdárně vyseděli.Jakou máš budku. Já kmenovou a myslím si, že to vejce prostě rozšlápli když se v ní motali oba naráz. Skořápku pak prostě sežrali, takže po něm nezbylo ani památky. Doufám, že při druhém hnízdění se z toho poučí a budou opatrnější. Hodně štěstí při dalším hnízdění.

Ještě samec

24.3.2006 09:04

sozda1 napsal(a):
Ještě samec

Mám to trošku složitější, není možnosti výletu, tak 2 místa (letní a zimní).Venkovní budka je šikmá (bez problému ji navštěvují,upravují),vnitřní je stojatá, mají sice žebříček,ale už vidím ,že při sestupování bude asi problém, docela se uvnitř-hádají- jak to nazvat :-). Jinak jim nedělá problém stěhování, jsou to mazlíci, mluví,ale ted při toku fakt nebezpečníˇ,dnes jsem je přistihl při páření, uvidíme, dík za seriozní reagování, na té druhé disk.... jsou někteří .....no nic...na mejlík 200555@seznam.cz bych mohl dostat váš tel??? třeba si vyměníme zajímavé informace a poznatky

Přidejte reakci

Přidat smajlík