Opalínová x klasická andulka...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2006 23:12

Tak tady jsem na netu vyhledala andulky v zelené a modré barvě - jak klasické kresby, tak opalínové - pro porovnání...

zelená klasická

25.3.2006 23:13

zviratkova napsal(a):
Tak tady jsem na netu vyhledala andulky v zelené a modré barvě - jak klasické kresby, tak opalínové - pro porovnání...

zelená klasická

opalínová zelená

25.3.2006 23:14

zviratkova napsal(a):
opalínová zelená

modrá klasická (božínku, tu jsem prostě nenašla, tak dodávám svou)

25.3.2006 23:14

zviratkova napsal(a):

modrá opalínová

25.3.2006 23:19

zviratkova napsal(a):

moc dekuji,uz je mi to asi jasne. jste moc laskavá. moje Andulka sice ty vroubky po prvním přeperovani jeste ma,ale to se asi tedy jeste změní. moc dekuji

25.3.2006 23:25

strnecka napsal(a):
moc dekuji,uz je mi to asi jasne. jste moc laskavá. moje Andulka sice ty vroubky po prvním přeperovani jeste ma,ale to se asi tedy jeste změní. moc dekuji

Myslíte vroubky na hlavičce? Ano, ty ustupují věkem. Ale zase tak máte výhodu, že poznáte, že Vám prodali opravdové mládě.

25.3.2006 23:43

zviratkova napsal(a):
Myslíte vroubky na hlavičce? Ano, ty ustupují věkem. Ale zase tak máte výhodu, že poznáte, že Vám prodali opravdové mládě.

ano ano, mladé to bylo určitě,byla jsem u chovatelky, vylihlo se 2309 a J? si ho odvezla na dušičký. vroubky nahoře na hlave zhruba za temeno uz nemá ale za ním az na záda jeste ano. tak to asi zmizí pri dalších přeperovani. nevadí. vsechny varianty Andulek jsou krásné :-)

25.3.2006 23:47

strnecka napsal(a):
ano ano, mladé to bylo určitě,byla jsem u chovatelky, vylihlo se 2309 a J? si ho odvezla na dušičký. vroubky nahoře na hlave zhruba za temeno uz nemá ale za ním az na záda jeste ano. tak to asi zmizí pri dalších přeperovani. nevadí. vsechny varianty Andulek jsou krásné :-)

Ony nezmizí, ale budou prostě světlejší, než má ta klasická mutace. Vybrala jsem obrázky s dobře viditelným rozdílem...

Přidejte reakci

Přidat smajlík