Tak tady jsem na netu vyhledala andulky v zelené a modré barvě - jak klasické kresby, tak opalínové - pro porovnání...
zelená klasická
zviratkova
napsal(a):
Tak tady jsem na netu vyhledala andulky v zelené a modré barvě - jak klasické kresby, tak opalínové - pro porovnání...
zelená klasická
opalínová zelená
zviratkova
napsal(a):
opalínová zelená
modrá klasická (božínku, tu jsem prostě nenašla, tak dodávám svou)
zviratkova
napsal(a):
modrá klasická (božínku, tu jsem prostě nenašla, tak dodávám svou)
modrá opalínová
zviratkova
napsal(a):
Myslíte vroubky na hlavičce? Ano, ty ustupují věkem. Ale zase tak máte výhodu, že poznáte, že Vám prodali opravdové mládě.
ano ano, mladé to bylo určitě,byla jsem u chovatelky, vylihlo se 2309 a J? si ho odvezla na dušičký. vroubky nahoře na hlave zhruba za temeno uz nemá ale za ním az na záda jeste ano. tak to asi zmizí pri dalších přeperovani. nevadí. vsechny varianty Andulek jsou krásné :-)
strnecka
napsal(a):
ano ano, mladé to bylo určitě,byla jsem u chovatelky, vylihlo se 2309 a J? si ho odvezla na dušičký. vroubky nahoře na hlave zhruba za temeno uz nemá ale za ním az na záda jeste ano. tak to asi zmizí pri dalších přeperovani. nevadí. vsechny varianty Andulek jsou krásné :-)
Ony nezmizí, ale budou prostě světlejší, než má ta klasická mutace. Vybrala jsem obrázky s dobře viditelným rozdílem...