Barnard límcový - dotaz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2009 12:04
chovatelpap

XXX.XXX.108.55

Chtěl jsem se zeptat zda někdo nemá zkušenosti s chovem barnardů límcových velkých,
mám chovný pár umístěný ve voliéře kde momentálně mám 6 stupňu stálá teplota hlídaná termostatem ,protože tam mám i amazoňany,dnes jsem se díval do budky a zjístil jsem ,že mi samice zasedla na 4 vejcích. Nevím zda při téhle teplotě může vyvést mladé nebo to je riziko a můžu přijít o samici. Poraďte

2.2.2009 20:16
chovatelpap

XXX.XXX.108.55

chovatelpap napsal(a):
Chtěl jsem se zeptat zda někdo nemá zkušenosti s chovem barnardů límcových velkých,
mám chovný pár umístěný ve voliéře kde momentálně mám 6 stupňu stálá teplota hlídaná termostatem ,protože tam mám i amazoňany,dnes jsem se díval do budky a zjístil jsem ,že mi samice zasedla na 4 vejcích. Nevím zda při téhle teplotě může vyvést mladé nebo to je riziko a můžu přijít o samici. Poraďte

Foto

2.2.2009 20:44
hicks

XXX.XXX.183.35

chovatelpap napsal(a):
Foto

Dobrý večer. Barnardy nechovám, ale mohu napsat, že jsou to velmi odolní ptáci, kterým se nemusí vůbec přitápět. Pro rýpali: Jsou rozhodně odolnější než například rozely jsou to velmi silní ptáci, ale v tak nízké teplotě snášení oslabuje všechny samičky.

2.2.2009 21:27
chovatelpap

XXX.XXX.108.55

hicks napsal(a):
Dobrý večer. Barnardy nechovám, ale mohu napsat, že jsou to velmi odolní ptáci, kterým se nemusí vůbec přitápět. Pro rýpali: Jsou rozhodně odolnější než například rozely jsou to velmi silní ptáci, ale v tak nízké teplotě snášení oslabuje všechny samičky.

Děkuji za odpověď vím,že jsou vůči chladu odolní,že jim nemusím vytápět, ale prostě se stalo že zasedla, teď nevím jestli ji mám nechat na tom sedět nebo jí vyhnat a zacpat budku. Jsou v uzavřených vnitřních voliérách kvůli amazoňanům.ven momentálně nelítají.

Přidejte reakci

Přidat smajlík