kaspi
napsal(a):
Pokračování
Dúfam že sa milovníci papagájov nenahnevajú, ale ja som z tejto mutácie bažanta zlatého úplne ,,na větvi". V preklade by to mala byť broskiňová.
zbosace
napsal(a):
Dúfam že sa milovníci papagájov nenahnevajú, ale ja som z tejto mutácie bažanta zlatého úplne ,,na větvi". V preklade by to mala byť broskiňová.
Ešte detail. Česká kapacita na bažanty, nebohý pán Zanotto sa asi nemýlil , keď predpovedal že bažanty zlaté nás ešte príjemne prekvapia svojimi mutáciami.
zbosace
napsal(a):
Ešte detail. Česká kapacita na bažanty, nebohý pán Zanotto sa asi nemýlil , keď predpovedal že bažanty zlaté nás ešte príjemne prekvapia svojimi mutáciami.
Páv takisto na naše pomery v inom sfarbení - purpurová mutácia.
zbosace
napsal(a):
Páv takisto na naše pomery v inom sfarbení - purpurová mutácia.
.
martingasparovic
napsal(a):
prosím aká je cena tých bažantov oranžových ďakujem
Dobrý den, mohu se prosím vás zeptat, kde jste sehnal ty fotografie mutaci amazonka černotemeného?je to opravdu nádhera. Jen by mě zajímalo zda se v techto mutacich opravdu vyskytuji nebo je to zas nejaka upravená fotografie.dekuji za info.
onicek
napsal(a):
Dobrý den, mohu se prosím vás zeptat, kde jste sehnal ty fotografie mutaci amazonka černotemeného?je to opravdu nádhera. Jen by mě zajímalo zda se v techto mutacich opravdu vyskytuji nebo je to zas nejaka upravená fotografie.dekuji za info.
Pěkný večer. Zjistěte si latinský název a pak ve vyhledávači google.com ( sekce obrázky ) anebo YouTube.com zadejte do příkazového řádku ten název a máte stovky a tisíce fotek a videi.f
martingasparovic
napsal(a):
prosím aká je cena tých bažantov oranžových ďakujem
Zdravím. Fotky bažanta som našiel na holandských stránkach, ale bohu žial som si nezaznačil na ktorých. Majitelovy stránok som na formulári napísal zopár otázok o vzniku tejto mutácie, nárokoch a cene ale dodnes som odpoveď neobdržal. Možno bola na vine prekladacia schopnosť počítača a chovatel doteraz nevie čo som od neho chcel.- Je dosť možné že vznikla v Taliansku u prof. Gigiho, ktorý sa svojho času venoval mutáciám baž. zlatých. Udajne mal vlastniť aj albino.