Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2009 14:46
totalek

XXX.XXX.0.14

můžete mi prosím napsat jestli je to samec nebo samice? na téhle fotce ta první. díky

21.2.2009 14:47
totalek

XXX.XXX.0.14

totalek napsal(a):
můžete mi prosím napsat jestli je to samec nebo samice? na téhle fotce ta první. díky

další

21.2.2009 14:48
totalek

XXX.XXX.0.14

totalek napsal(a):
další

další

21.2.2009 14:48
totalek

XXX.XXX.0.14

totalek napsal(a):
další

další

21.2.2009 15:06
martingasparovic

XXX.XXX.200.121

totalek napsal(a):
další

samica

21.2.2009 15:54
kratochvil

XXX.XXX.82.210

totalek napsal(a):
další

zdravim Vas, také bych řekl že je to samice ikdyž není detailně vidět na spodní ocasní péra. Záleží na jejím stáří také-pokud jeji uz par mesicu mel byste sam poznat podle toho zda zpiva ci ne. Samec pokud se jedná o straku nebo perlostraku dle mych odchovů korel se pozá podle čistého ocasu ze spodni strany(ma jen zlute a sede proužky). Kdezto samice ma takové tečkováni na spodni strane ocasnich per.
preji uspesny odchov Jakub

21.2.2009 19:08
onicek

XXX.XXX.160.5

kratochvil napsal(a):
zdravim Vas, také bych řekl že je to samice ikdyž není detailně vidět na spodní ocasní péra. Záleží na jejím stáří také-pokud jeji uz par mesicu mel byste sam poznat podle toho zda zpiva ci ne. Samec pokud se jedná o straku nebo perlostraku dle mych odchovů korel se pozá podle čistého ocasu ze spodni strany(ma jen zlute a sede proužky). Kdezto samice ma takové tečkováni na spodni strane ocasnich per.
preji uspesny odchov Jakub

je pravda že záleží na stáří, protože někteří perlovi samci přepeří do šedého šatu, ale podle posledních 2 fotek a ocasu bych se přikláněl k názoru že vlastníte samici, na první fotce se mi ale moc nelíbí výrazné červené líce.

21.2.2009 19:32
totalek

XXX.XXX.0.14

onicek napsal(a):
je pravda že záleží na stáří, protože někteří perlovi samci přepeří do šedého šatu, ale podle posledních 2 fotek a ocasu bych se přikláněl k názoru že vlastníte samici, na první fotce se mi ale moc nelíbí výrazné červené líce.

Děkuji za vaše názory a můžu jen říct že jsem ji jako samici koupil a právě mě zarážejí ty líce. takové neměla. je jí rok a dva měsíce. snad to teda samice bude? nechám se překvapit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík