hedy
napsal(a):
Prosím Vás jestli má někdo z Vás fotky těchto Alexandrů ať je sem dá. Nebo alespoň odkaz na stránky s fotky těchto Alexandrů. Dále se chci zeptat za kolik se prodávají vybarvení jedinci (orientačně). Děkuji s pozdravem chovu zdar do nové, pomalu začínající sezóny Hedy.
Dobrý den taky by mě to zajímalo Děkuji
kaspi
napsal(a):
Dobrý den taky by mě to zajímalo Děkuji
Cremino Samec Alex.M. je to již vybarvený kus. (alex. ve předu bílý žlutá křídla)
bohužel jinou fotografii této mutace nemám.
hedy
napsal(a):
Prosím Vás jestli má někdo z Vás fotky těchto Alexandrů ať je sem dá. Nebo alespoň odkaz na stránky s fotky těchto Alexandrů. Dále se chci zeptat za kolik se prodávají vybarvení jedinci (orientačně). Děkuji s pozdravem chovu zdar do nové, pomalu začínající sezóny Hedy.
Creme ino,jinak zvané krémové albino,správný a výstižný název je albino pastel,dá se v první generaci odchovat z 1,0albino+0,1pastelový modrý(tyrkysový),vyjdou všechny samičky kremino a samci pasteloví modří stěpící na ino.Fotku jsem ztáhnul z sula.name,snad to nebude nikomu vadit.
hedy
napsal(a):
A myslíte, že i já mám creme ino
hedy
napsal(a):
U fota č. 1,2 a 3 se zdá, že tělo je světlounce modré, ale to se opravdu jen zdá - je čistě bílé. S pozdravem Hedy
Moje creme ino
mirsim
napsal(a):
Ja som ich kupoval minulého roku po 130 Euro a sú rok 0,7, sú to samice a teraz zháňam samca modrého lecewinga(neviem či to dobre píšem) dúfam že to bude dobré.
podla mna je cremino len ten vtak od mirsim co nema complet zlte kridlo, ostatne vtaky zo zltymi kridlami su len kombinacia farieb, cremino je v podstate bieli alexander zo silne zltym nadychom, ale musim uznat mate vazne pekne vtaky, a o tvrdeni samice by som este asi pockal lebo vtacik zo zltym nadychom na krydlach ma dost vyraznu hlavu
hedy
napsal(a):
Tak Všem děkuji za odpovědi i za vysvětlení, fotky a mám ještě jeden dotaz jak do gen.cal zadám Modrý pastel lacewing , dále Cremeino dále bílí. Za odpovědi předem děkuji. Hedy
albino se na genetické kalkulačce zadá tak,že zaznačím modrou(protože je mutace modré řady) a ino...kremino pak tyrkysová+ino....lacewing - tyrkysová+skořicová...........spousty lidí se potí i na zadávání oliva - to je tmavý 2F....mauve - tam zaškrtnu tmavý 2F+ modrý,protože vycházím z modré řady......kobalt je kombinací tmavý 1F+modrý
Moje letošní samička modrý pastel ino H.O. Mám ji s mým modrým samcem H.O.
Ahoj, poprosim jak zapsat tuto straku do geneticke kalkulacky udajne ma byt stepitelna na "aqva", coz nevim jak zapsat jako tyrkys? Takze zelena rec. Straka/ tyrkys? Diky