Alexandr malý, jaká je to mutace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2009 23:16
zobak

XXX.XXX.23.171

Dobrý den, prosím o určení mutace této samičky. S modrým samcem dává pouze šedá mláďata. Moc se v tom nevyznám, proto si myslím, že asi jeden s rodičů do něčeho štěpí.
Poradí mi prosím někdo?

26.2.2009 07:05
1979

XXX.XXX.159.148

zobak napsal(a):
Dobrý den, prosím o určení mutace této samičky. S modrým samcem dává pouze šedá mláďata. Moc se v tom nevyznám, proto si myslím, že asi jeden s rodičů do něčeho štěpí.
Poradí mi prosím někdo?

Dobrý den
Můj názor je, že vaše samice štěpí do modrých. Dle foto bych typl. A to je můj názor, že samice je šedozelená skořice / na modré a ve spojení s modrým samcem dávají šedé ptáky. Samci po samici jsou štěpitelní do skořic.
S pozdravem

26.2.2009 17:44
zobak

XXX.XXX.23.171

1979 napsal(a):
Dobrý den
Můj názor je, že vaše samice štěpí do modrých. Dle foto bych typl. A to je můj názor, že samice je šedozelená skořice / na modré a ve spojení s modrým samcem dávají šedé ptáky. Samci po samici jsou štěpitelní do skořic.
S pozdravem

Děkuji za odpověď. Ještě bych se chtěl zeptat, jak dosáhnu ptáky mutace hlava ocas?

28.2.2009 11:00
bures

XXX.XXX.72.152

zobak napsal(a):
Poradí mi prosím někdo?

Dobrý den,

vážený příteli chovateli, pokud Vám z uvedeného spojení vaši ptáci odchovávají šedá mláďata nemůže být 0.1. nic jiného než olivový lacewing štěpitelný do modrých.
Jelikož šedá je kombinací olivy a modré.
Chovu zdar
Bureš

1.3.2009 13:45
saroun

XXX.XXX.89.202

bures napsal(a):
Dobrý den,

vážený příteli chovateli, pokud Vám z uvedeného spojení vaši ptáci odchovávají šedá mláďata nemůže být 0.1. nic jiného než olivový lacewing štěpitelný do modrých.
Jelikož šedá je kombinací olivy a modré.
Chovu zdar
Bureš

Zdravím, jedná se o šedozelenou skořicovou, štěpitelnou na modrou.Určitě ne olivovou a určitě ne Lacewing

26.4.2009 18:50
dousa

XXX.XXX.223.122

saroun napsal(a):
Zdravím, jedná se o šedozelenou skořicovou, štěpitelnou na modrou.Určitě ne olivovou a určitě ne Lacewing

poradi me nekdo co je toto za mutaci?

7.9.2013 21:02
renault155

XXX.XXX.58.136

já bych řekl že je to Bílý pastel

Přidejte reakci

Přidat smajlík