Važený pane Šaroune, chtěl bych Vám veřejně poděkovat za článek v posledním čísle časopisu Papoušci o krmení. Je to sice hlavně o krmení rodu Neoféma, ale je to vlastně zamyšlení o krmení a výživě papoušků vůbec. Dlouho jsem nečetl tak zajímavé poznatky podpořené skutečně dlouhodobými zkušenostmi. M.Kaplan
mildaii
napsal(a):
Važený pane Šaroune, chtěl bych Vám veřejně poděkovat za článek v posledním čísle časopisu Papoušci o krmení. Je to sice hlavně o krmení rodu Neoféma, ale je to vlastně zamyšlení o krmení a výživě papoušků vůbec. Dlouho jsem nečetl tak zajímavé poznatky podpořené skutečně dlouhodobými zkušenostmi. M.Kaplan
Připojím se k poděkování, velice si cením,že se autor podělil i o problémy vzniklé při sestavování krmné dávky. Ono se již stává u nás pravidlem, že se každý jen chce pochválit a ne zároveň poradit. šiška ol.
cone
napsal(a):
Připojím se k poděkování, velice si cením,že se autor podělil i o problémy vzniklé při sestavování krmné dávky. Ono se již stává u nás pravidlem, že se každý jen chce pochválit a ne zároveň poradit. šiška ol.
Také mi to nedá a musím pět chválu. Dlouho jsem nečetl tak svěží a upřímný článek z kterého je znát snaha opravdu se podělit o všechny znalosti a zkušenosti jež s problémem souvísí. Přečetl jsem jej jedním dechem! :o)
mildaii
napsal(a):
Taktéž se připojuji k slovům chvály a poděkování. Dlouho jsem nečetl podobně kvalitní a dlouholetými zkušenostmi podložený článek. S pozdravem Jochman P.
nikolas

XXX.XXX.21.41
saroun
napsal(a):
Zdravím vás, dík , taková slova potěší. Jestli to někomu bude v chovu užitečné, budu jen rád.
O tom nepochybujte.Člověk se celý život učí.A co nejvíc takových článků.
agap54
napsal(a):
I já se přidám jen houšťa větší kapky.takových příspěvků není nikdy dost .Díky pane Šaroune.Míla
Pana Šarouna osobně znám a potvrzuji,že jeho teoretické i praktické znalosti chovu neofém a australských papoušků obecně jsou úctyhodné.Doporučuji přečíst si jeho názory v knize Papoušci -vydalo nakladatelství Madagaskar v Jihlavě v roce 2000.Přemysl Novák.