Kakariky co tomu říkáte??????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.2.2009 18:36

Fotky mě poslal kamarád.Letošní odchov, požádal mě o uveřejnění.

28.2.2009 18:38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Fotky mě poslal kamarád.Letošní odchov, požádal mě o uveřejnění.

Další.....

28.2.2009 18:42

Další.....

co dodat

28.2.2009 18:45

co dodat

Ještě ze spodu.......

28.2.2009 18:47

Ještě ze spodu.......

a další foto

28.2.2009 18:49

a další foto

se sourozencem

28.2.2009 18:51

se sourozencem

a poslední

28.2.2009 18:55

a poslední

Ještě něco ,alexandr modrý a kobalt oba hlava ocas.Prostě když se daří tak se daří

28.2.2009 18:57

Ještě něco ,alexandr modrý a kobalt oba hlava ocas.Prostě když se daří tak se daří

A tohle je už opravdu poslední.

28.2.2009 19:13
pecicak

XXX.XXX.169.5

dobry vecer, k tem kakarikum doufam ze se vyjadri nejaky odbornik,ja se v nich nevyznam ale je to velice zajimave a ti alexandri jsou uzasni-gratuluji a at se je podari v poradku odchovat az do konce.

1.3.2009 11:39
hicks

XXX.XXX.183.35

pecicak napsal(a):
dobry vecer, k tem kakarikum doufam ze se vyjadri nejaky odbornik,ja se v nich nevyznam ale je to velice zajimave a ti alexandri jsou uzasni-gratuluji a at se je podari v poradku odchovat az do konce.

U těch kakariků v lepším případě nějaké modifikace v horším případě nějaká porucha opeření, nebo porucha nějakého orgánů. Nová mutace to se uvidí po přepeření.

1.3.2009 13:38
saroun

XXX.XXX.89.202

Zdravím, barva mladého kakarika je velmi zajímavá, odhaduji, že opalinové zbarvení by mohlo být v podobných dimenzích. Je předčasné hovořit o nové mutaci, ale určitě stojí za pozornost. Takže: Co je to za pohlaví? Je-li to samice, lze pracovat směrem k opalinové. V opačném případě nutno zkoušet dál. Chcete -li si o tom promluvit, spojte se se mnou třeba přes Skype.

U alexandrů se rozhodně nejedná o modrou a kobaltovou, domnívám se, že máte modrou a aqua /pastelově modrou/.

1.3.2009 18:18
milfis

XXX.XXX.89.41

Ten kakarik vypadá opravdu dobře, už jsem něco podobného viděl na zahraničních stránkách. Kdy má na více částech těla červenou. Zajímal by mě po přepeření jestli to zůstane, budu vám držet palce aby ano.. =)

12.3.2009 16:54
Kypta

XXX.XXX.224.8

saroun napsal(a):
Zdravím, barva mladého kakarika je velmi zajímavá, odhaduji, že opalinové zbarvení by mohlo být v podobných dimenzích. Je předčasné hovořit o nové mutaci, ale určitě stojí za pozornost. Takže: Co je to za pohlaví? Je-li to samice, lze pracovat směrem k opalinové. V opačném případě nutno zkoušet dál. Chcete -li si o tom promluvit, spojte se se mnou třeba přes Skype.

U alexandrů se rozhodně nejedná o modrou a kobaltovou, domnívám se, že máte modrou a aqua /pastelově modrou/.

U alexandrů se rozhodně jedná o modrou a kobalt. Jsou od páru 1,0 tmavozelený štěp.na hlava ocas a modrou + 0,1 modrá hlava ocas.

20.2.2010 21:22
chovpapousek

XXX.XXX.184.73

milfis napsal(a):
Ten kakarik vypadá opravdu dobře, už jsem něco podobného viděl na zahraničních stránkách. Kdy má na více částech těla červenou. Zajímal by mě po přepeření jestli to zůstane, budu vám držet palce aby ano.. =)

Chtěl bych se zeptat autora fotek kakariků " josefjusko " jak vypadají jeho zajímavě zbarvení ptáčci po přepeření. Díky za případné foto. Zdeněk

20.2.2010 21:24
chovpapousek

XXX.XXX.184.73

chovpapousek napsal(a):
Chtěl bych se zeptat autora fotek kakariků " josefjusko " jak vypadají jeho zajímavě zbarvení ptáčci po přepeření. Díky za případné foto. Zdeněk

Omlouvám se " paveljuzko "

21.2.2010 18:26

chovpapousek napsal(a):
Omlouvám se " paveljuzko "

Bohužel maldé ještě v budce uhynulo a další se už takové nepodařilo odchovat od tohoto páru.P.J

Přidejte reakci

Přidat smajlík