zahradajanakovi
napsal(a):
dobrý večer....mám dotaz zda někdo neví pokud dám dohromady 0,1 stříbrná 1,0 zelený štěpák do modrých co s toho poleze....za odpověď děkuji...Jirka
Dobry den,
nepisete o jaky druh se jedna. Nemelo by na tom zalezet, ale protoze bohuzel ruzni chovatele pouzivaji nazev stribrna u ruznych druhu pro jine kombinace, nelze jednoznacne odpovedet.
Budu-li predpokladat, ze nazev pouzivate spravne, tedy pro kombinaci modre a skoricove, dostanete polovinu mladat modrych a polovinou zelenych stepitelnych na modrou. Vsichni samci navic budou stepit na skoricovou mutaci.
Pokud mate na mysli jinou kombinaci pouzijte www.gencalc.com a zadejte u patricneho druhu danou kombinaci mutaci.
S pozdravem
Martin Rasek
www.gencalc.com/seminar
rasekm
napsal(a):
Dobry den,
nepisete o jaky druh se jedna. Nemelo by na tom zalezet, ale protoze bohuzel ruzni chovatele pouzivaji nazev stribrna u ruznych druhu pro jine kombinace, nelze jednoznacne odpovedet.
Budu-li predpokladat, ze nazev pouzivate spravne, tedy pro kombinaci modre a skoricove, dostanete polovinu mladat modrych a polovinou zelenych stepitelnych na modrou. Vsichni samci navic budou stepit na skoricovou mutaci.
Pokud mate na mysli jinou kombinaci pouzijte www.gencalc.com a zadejte u patricneho druhu danou kombinaci mutaci.
S pozdravem
Martin Rasek
www.gencalc.com/seminar
Dobrý den,
za to že jsem napsal nebo spíš nenapsal že se jedná o alexandry se omlouvám,ale mám to asi tu stříbrnou pokud fero jak má nik to popsal správně tak je to stříbrná fotky a popiska byla 11,12,2007 v 11,30 .
Za odpověď děkuji Jirka