Další kříženec k podívání - zastáncům autorských práv - je to můj opeřenec i moje fotka . Slušní chovatelé si jej mohou stáhnout do svého PC ti druzí nikoliv !!! Zkuste poznat kdo jsou jeho rodiče .
Luboš.
lubos
napsal(a):
Další kříženec k podívání - zastáncům autorských práv - je to můj opeřenec i moje fotka . Slušní chovatelé si jej mohou stáhnout do svého PC ti druzí nikoliv !!! Zkuste poznat kdo jsou jeho rodiče .
Luboš.
Já se teda v křížencích nevyznám, ale myslím, že je to kříženec zvonohlíka ještě s něčím...?
lubos
napsal(a):
Luboš.
vidím tam i skřivana,ale příroda je nevypočitatelná....je to těžké-ten zobák mi něco říká.....mozkové závity se otáčí...kouří se mi z hlavy...chodím hodně pozorovat do přirody,ale opravdu nevím...
arunka2
napsal(a):
vidím tam i skřivana,ale příroda je nevypočitatelná....je to těžké-ten zobák mi něco říká.....mozkové závity se otáčí...kouří se mi z hlavy...chodím hodně pozorovat do přirody,ale opravdu nevím...
paradne foto nie kvalita ale vtaky, zvonohlik asi urcite ta kresba hlavy a mozno kanar, po vylusteni daj aj foto rodicov, a nieco okolo napis ci si rodicou tiez dochoval a ci je aj nieco na predal
lubos
napsal(a):
Luboš.
Zdravím,ten zobák je od zvonka,kresba hlavy zvonohlík,ostatné strnad.Ale fakt je to rébus.
Marko
lubos
napsal(a):
Luboš.
Pokud vím tak strnad nekříží s pěnkavami. Vypadá to na zvonohlíka zahradního nebo mozambického + kanár. A nebo zahradní X mozambický.