Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2006 17:56

Další kříženec k podívání - zastáncům autorských práv - je to můj opeřenec i moje fotka . Slušní chovatelé si jej mohou stáhnout do svého PC ti druzí nikoliv !!! Zkuste poznat kdo jsou jeho rodiče .
Luboš.

12.4.2006 18:04

lubos napsal(a):
Další kříženec k podívání - zastáncům autorských práv - je to můj opeřenec i moje fotka . Slušní chovatelé si jej mohou stáhnout do svého PC ti druzí nikoliv !!! Zkuste poznat kdo jsou jeho rodiče .
Luboš.

Já se teda v křížencích nevyznám, ale myslím, že je to kříženec zvonohlíka ještě s něčím...?

12.4.2006 18:29

lubos napsal(a):
Luboš.

strnad x zvonek...

12.4.2006 20:14

lubos napsal(a):
Luboš.

vidím tam i skřivana,ale příroda je nevypočitatelná....je to těžké-ten zobák mi něco říká.....mozkové závity se otáčí...kouří se mi z hlavy...chodím hodně pozorovat do přirody,ale opravdu nevím...

12.4.2006 21:02

arunka2 napsal(a):
vidím tam i skřivana,ale příroda je nevypočitatelná....je to těžké-ten zobák mi něco říká.....mozkové závity se otáčí...kouří se mi z hlavy...chodím hodně pozorovat do přirody,ale opravdu nevím...

paradne foto nie kvalita ale vtaky, zvonohlik asi urcite ta kresba hlavy a mozno kanar, po vylusteni daj aj foto rodicov, a nieco okolo napis ci si rodicou tiez dochoval a ci je aj nieco na predal

13.4.2006 08:59

lubos napsal(a):
Luboš.

Zdravím,ten zobák je od zvonka,kresba hlavy zvonohlík,ostatné strnad.Ale fakt je to rébus.
Marko

13.4.2006 10:46

lubos napsal(a):
Luboš.

Pokud vím tak strnad nekříží s pěnkavami. Vypadá to na zvonohlíka zahradního nebo mozambického + kanár. A nebo zahradní X mozambický.

14.4.2006 16:31

stehlik napsal(a):
Pokud vím tak strnad nekříží s pěnkavami. Vypadá to na zvonohlíka zahradního nebo mozambického + kanár. A nebo zahradní X mozambický.

Sameček byl zvon. mozambický a samička byla gloster corona . Luboš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík