Aymary pruhované mají křivé zobáčky

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2009 11:43
ventru

XXX.XXX.62.195

Dobrý den, mám pár aymar, který má po 3 mladé, vždy byli všichni v pořádku.Nyní mají 4 mladé a 2 z nich mají uhlé zobáčky do strany(jsou ještě v budce, jsou krmená rodiči). Když se vylíhli byli všichni v pořádku, ještě v pondělí jsem na nich nic neviděl. Prosím o radu co bych měl udělat. Myslím si, že v budoucnu budou mít problémy s přijímáním zrnin a odchovem mladých.Děkuji za odpovědi Jirka

29.3.2009 11:46
ventru

XXX.XXX.62.195

ventru napsal(a):
Dobrý den, mám pár aymar, který má po 3 mladé, vždy byli všichni v pořádku.Nyní mají 4 mladé a 2 z nich mají uhlé zobáčky do strany(jsou ještě v budce, jsou krmená rodiči). Když se vylíhli byli všichni v pořádku, ještě v pondělí jsem na nich nic neviděl. Prosím o radu co bych měl udělat. Myslím si, že v budoucnu budou mít problémy s přijímáním zrnin a odchovem mladých.Děkuji za odpovědi Jirka

Má to ten šedivý

29.3.2009 11:47
ventru

XXX.XXX.62.195

ventru napsal(a):

Má to ten šedivý

Ještě to má mládě ú plně v levo

29.3.2009 11:48
ventru

XXX.XXX.62.195

ventru napsal(a):

Ještě to má mládě ú plně v levo

Ještě jedna

10.2.2012 06:54
aymarahoty

XXX.XXX.96.5

chce to dlouhou pauzu,alespon pul roku nehnizdit a pak jen dvakrat za rok,ne vsichni zvladnou tri hnizdeni za sebou!krmeni mladych je narocne,nechte rodice odpocinout,ty krive zobacky zpusobuji rodice krmenim,to je moje zkusenost

11.2.2012 08:04
saluki

XXX.XXX.6.82

Ahoj, problém mít nebudou, jde spíš o estetickou vedu, pouze pokud bude docházet k přerůstání neobrušované strany, bude třeba jem občas zobáček upravit. Taky si myslím, že nejde o problém genetický ani problém výživy, ale rodiče urputným krmením na mládě tlačí z jedné strany a tím mu ho mechanicky křiví. Pokud nemáte zkušenosti s dokrmením nechte to tak, je však možné, že jim ho zdeformují ještě trochu víc. Jinak by bylo asi lepší ty dvě uměle dokrmit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík