Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2009 18:37
hari2

XXX.XXX.186.186

V loni jsem koupil starší pár rozel žlutohlavých no a letos čekám jestli začnou hnízdit a pořád nic ani náznak . Jednou jsem je viděl se krmit ale to bylo všechno ostatní druhy co mám tak už hnízdí nebo aspon je na nich vidět že se chystají na hnízdění ale ty žlutohlavky nic budku už mají, pestrou stravu taky jak miíchanici z vajec ovoce majíčky . Tak jestli někdo má z tímto druhem skušenosti tak bych byl rád kdyby se snimi podělil dík.

28.4.2009 19:07
Benq0071

XXX.XXX.159.148

hari2 napsal(a):
V loni jsem koupil starší pár rozel žlutohlavých no a letos čekám jestli začnou hnízdit a pořád nic ani náznak . Jednou jsem je viděl se krmit ale to bylo všechno ostatní druhy co mám tak už hnízdí nebo aspon je na nich vidět že se chystají na hnízdění ale ty žlutohlavky nic budku už mají, pestrou stravu taky jak miíchanici z vajec ovoce majíčky . Tak jestli někdo má z tímto druhem skušenosti tak bych byl rád kdyby se snimi podělil dík.

letos jsem koupil loňské rubina páru no a do 14 dní sedly zatím bez problému mají 5 vajec tak se uvidí snad to bude OK

28.4.2009 21:05
hari2

XXX.XXX.186.186

Benq0071 napsal(a):
letos jsem koupil loňské rubina páru no a do 14 dní sedly zatím bez problému mají 5 vajec tak se uvidí snad to bude OK

Ale já jsem měl dotaz na rozely žlutohlavé a zkušenost z jejim chovem

Neregistrovaný uživatel

28.4.2009 21:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82

hari2 napsal(a):

U NICH JE VŠE STEJNÉ JAKO U PESTRÝCH , KRMIT SE VÁM MUŽOU I DVA SAMCI, JE TĚŠÍ POZNAT PÁR NEŽ U PESTREJCH A JESTLY NEHRABOU , MUŽOU TO BEJT DVA KLUCI, HODNĚ ŠTĚSTÍ V CHOVU.

28.4.2009 21:19
hari2

XXX.XXX.186.186

hari2 napsal(a):

Ale právě ta jedna co má být samec tak pěkně zpíval je pěkně zbarvený a ta druhá co má bledé zbarvení co není tak pěkně vybarvená ani nezaspívá a i když je pozoruju při chování tak je taková zkrčená a pokorná a není zdaleka tak pěkně vybarvená má bledé zbarvení. Jsou podle kroužku 6 let staré.

29.4.2009 08:31
zdenek

XXX.XXX.61.121

hari2 napsal(a):
Ale právě ta jedna co má být samec tak pěkně zpíval je pěkně zbarvený a ta druhá co má bledé zbarvení co není tak pěkně vybarvená ani nezaspívá a i když je pozoruju při chování tak je taková zkrčená a pokorná a není zdaleka tak pěkně vybarvená má bledé zbarvení. Jsou podle kroužku 6 let staré.

Zdravím - já jsem loni kupoval chovný pár - ještě měly mladé u sebe - pár hnízdil u původního chovatele 2x ročně, u mne jenom samice kouká do budky a nic. Pestré 3 páry mají mladý, jeden pár už druhou snůšku a žlutohlavý nic..asi jim to u mne nepasuje - měly venkovní voliéru - jám mám jenom výlety ven...prodávám je.

Přidejte reakci

Přidat smajlík