Poznáte o které plemeno kanára jde ??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2006 18:22

Těm kteří si nejsou jisti mohu napovědět - Anglické plemeno , hladkohlavá forma má chocholatý protějšek .
Luboš.

20.4.2006 08:37

lubos napsal(a):
Těm kteří si nejsou jisti mohu napovědět - Anglické plemeno , hladkohlavá forma má chocholatý protějšek .
Luboš.

Zdar Kulihrachu, není to Gloster??? a co že se neozveš!!

20.4.2006 15:30

lubos napsal(a):
Luboš.

rekl bych celkem jednoznacne gloster consort

21.4.2006 20:02

jardik napsal(a):
rekl bych celkem jednoznacne gloster consort

Opravdu jde o Gloster concorta žlutohnědé barvy . Luboš .

mamo

22.4.2006 08:12
mamo

lubos napsal(a):
Opravdu jde o Gloster concorta žlutohnědé barvy . Luboš .

Dobrý den, jsem sice papouškář ale Vaše hádanky se mi líbí. Kdysi jsem sháněl kanára London Fancy. Nevíte jestli se u nás chovají a dají se sehnat?
Držím palce v pokračování hádanek kanárů i kříženců. Martin

22.4.2006 09:48

mamo napsal(a):
Dobrý den, jsem sice papouškář ale Vaše hádanky se mi líbí. Kdysi jsem sháněl kanára London Fancy. Nevíte jestli se u nás chovají a dají se sehnat?
Držím palce v pokračování hádanek kanárů i kříženců. Martin

Zdravím Vás Martine ale nepodám nikterak dobré zprávy . London fancy vyhynul před mnoha lety a je nenávratně pryč !!! Pravdou ale je , že se jej Angličané snaží regenerovat přes lizardy . Otázkou ale je zda to bude ten pravý Lonon co býval - měl několik specifických vlastností , které neměl a nemá žádný kanár . Angličtí chovatelé nemají na svůj přístup k regeneraci London fancy stejné názory a proto jsou tam dva tábory které se velmi liší v názorech . Jedni tvrdí , že je to blbost a že nemá cenu nic dělat a je zapotřebí se s touto situací smířit !!! Ti optimističtější spoléhají na fakt , že obě plemena tedy London a Lizard měli k sobě tak blízko , že se faktor Londona někdy prostě musí objevit v chovu Lizardů . Pokud vím jsou už i soutěže o co nejpodobnější kresbu Londonů ale ve své podstatě jsou to jen strakatí lizardi . Ale to je spíše na soukromou korespondenci - pokud chcete vědět více napište na můj e- mail . Tato fotka je podvrh nebo spíše recese jednoho chovatele z Anglie . Takže k Vaší otázce - ne London fancy není u nás a vlastně na celém světě k sehnání . Luboš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík