Již delší dobu, postrádám tyto mutace v naší inzerci. Vyskytují se ještě u nás v chovech? Dovolil jsem si stáhnout několik fotek z netu, pro připomínku těchto krásných papoušků. Upozorňuji, že nejsem autorem fotek.
chovpapousek
napsal(a):
Již delší dobu, postrádám tyto mutace v naší inzerci. Vyskytují se ještě u nás v chovech? Dovolil jsem si stáhnout několik fotek z netu, pro připomínku těchto krásných papoušků. Upozorňuji, že nejsem autorem fotek.
další
chovpapousek
napsal(a):
další
já chovám akorát tyto dvě mutace zatím, ale chov každým rokem budu rozšiřovat o nové
Luboš Jedlinský
napsal(a):
já chovám akorát tyto dvě mutace zatím, ale chov každým rokem budu rozšiřovat o nové
2
chovpapousek
napsal(a):
Tyto fotky moc dobře znám. Stáhl jste je ze stránek Steve Garvina z Floridy, který se mutacemi p. zelenolících zabývá už 25 let. Na této fotce je barevná kombinace tzv. Pinneaple, jedná se o skořicovou hypyxantu tzv. Red Faced. Geneticky skořicová opalína. Mám jednu samičku dovezenou z Holandska, ale není zdaleka tak červená. V Česku si myslím, že jiný kus není. V Holandsku nebo Belgii se dají koupit.