Přeji dobrý den, potřebuji poradit s mládětem korely, které mám na dokrmení.Samice ho přestala krmit a nezahřívala ho tak jsem ho musel odebrat.Je staré asi 4 dny přijímal krmení ochotně.Krmili jsme ho co 2 hodiny až měl volátko vyprázdněne.Bohužel při podávání dalšího krmení se mu již volátko nevyprázdnilo.Tento stav trvá asi tři hodiny a vůbec se nelepší prosím poraďte.Děkuji!
forvard
napsal(a):
Přeji dobrý den, potřebuji poradit s mládětem korely, které mám na dokrmení.Samice ho přestala krmit a nezahřívala ho tak jsem ho musel odebrat.Je staré asi 4 dny přijímal krmení ochotně.Krmili jsme ho co 2 hodiny až měl volátko vyprázdněne.Bohužel při podávání dalšího krmení se mu již volátko nevyprázdnilo.Tento stav trvá asi tři hodiny a vůbec se nelepší prosím poraďte.Děkuji!
udělejte odvar z heřmánku(přisladit trochu medem) a dejte místo krmení dokud nevytráví
behounek
napsal(a):
udělejte odvar z heřmánku(přisladit trochu medem) a dejte místo krmení dokud nevytráví
Pochybuji že by heřmánek nějak výrazně pomohl pokud mládě netráví několik hodin vůbec.
Loni jsem to řešila stejným způsobem jako je popsáno v odstavci \"krmení a trávení\", bohužel neúspěšně, podařilo se mi po velmi dlouhé době sehnat léky a rozhoduje čas.
Propříště vím že je lepší mít při dokrmování po ruce vždy \"lékárničku\". Hodně štěstí.
http://www.milanbartl.cz/chov/prednas_ kalnica2007.htm
bez mezery
forvard
napsal(a):
Dobrý den.
Řešila jsem stejný problém. Od chovatele papoušků jsem dostala radu-nekrmit,dokud je vole plné ,pokud je plné a mrně nekaká dát do stříkačky trochu vody s kapičkou jablečného octa a dát mrněti napít (trochu). Masírovat jemnounce vole-pozor, aby se nevracelo jídlo do krčku. Moje mrně se začalo vyprazdnovat a jíst. . Hodně štěstí s dokrmováním Dáša