Krmení,pro exotické ptactvo.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2006 13:37

Krmení jak,pro velké papoušky tak i pro malé.

26.4.2006 13:40

V.N. napsal(a):
Krmení jak,pro velké papoušky tak i pro malé.

Další.

26.4.2006 13:43

V.N. napsal(a):
Další.

Kukuřice po namočení,přichystaná na klíčení...

26.4.2006 13:45

V.N. napsal(a):
Kukuřice po namočení,přichystaná na klíčení...

Hroznový cukr..

26.4.2006 13:47

V.N. napsal(a):
Hroznový cukr..

Granule.....jako doplnek,třikrát týdně..

26.4.2006 13:49

V.N. napsal(a):
Granule.....jako doplnek,třikrát týdně..

Ořechy...

26.4.2006 13:52

V.N. napsal(a):
Ořechy...

Mražené černé a červené jeřabiny a kukuřice..

26.4.2006 13:54

V.N. napsal(a):

Červené jeřabiny..

27.4.2006 12:04

V.N. napsal(a):
Červené jeřabiny..

Zaujimavy prispevok!!! Cim krmite male papagaje a drobne exoty? Celkom ma to zaujima! Chovu zdar!!!

27.4.2006 12:50

tatiana napsal(a):
Zaujimavy prispevok!!! Cim krmite male papagaje a drobne exoty? Celkom ma to zaujima! Chovu zdar!!!

Já bych se spíš připojila s dotazem kde se dají sehnat nepražené celé burské ořechy. Náš papoušek je miluje,bohužel ve směsích které kupuju je jich žalostně málo. A burák je nejlepší "uplácedlo"

27.4.2006 12:57

kmotraliska napsal(a):
Já bych se spíš připojila s dotazem kde se dají sehnat nepražené celé burské ořechy. Náš papoušek je miluje,bohužel ve směsích které kupuju je jich žalostně málo. A burák je nejlepší "uplácedlo"

Ono jich je tam žalostně málo, protože se to s nimi nesmí přehánět. Ve větším množství nejsou zdravé, takže asi tak je to s tím vaším uplácedlem.

27.4.2006 13:11

kmotraliska napsal(a):

zadejte go vyhledavace google: nepražené+burské+oříšky a vyjede vam asi 50 odkazu

27.4.2006 13:14

hicks napsal(a):
Ono jich je tam žalostně málo, protože se to s nimi nesmí přehánět. Ve větším množství nejsou zdravé, takže asi tak je to s tím vaším uplácedlem.

NO já jsem taky nemyslela že mu budu sypat misku buráků denně.Ale v kilovým sáčku jsou tak asi dva.

27.4.2006 16:43

hicks napsal(a):

No, nepražené buráky se dají koupit v každém dobrém zverimexu, mají je buď celé, nebo dokonce vyloupané. Taky myslím že nejlepší jsou celé, poslouží zároveň jako hračka a zábava. Jinak záleží jakého papouška jimi odměňujete, ony ořechy obecně patří mezi základní složku potravy hlavně u arů. Jiné druhy velkých papoušků jich mnoho nemohou. Viděla jsem je i v Hornbachu, ale tam mají jen ty vyloupané, v balení půl kila. Také se dají nechat poslat z nějakého internetového obchodu s krmivi. Třeba www.amazonia.cz

28.4.2006 07:24

romik napsal(a):
No, nepražené buráky se dají koupit v každém dobrém zverimexu, mají je buď celé, nebo dokonce vyloupané. Taky myslím že nejlepší jsou celé, poslouží zároveň jako hračka a zábava. Jinak záleží jakého papouška jimi odměňujete, ony ořechy obecně patří mezi základní složku potravy hlavně u arů. Jiné druhy velkých papoušků jich mnoho nemohou. Viděla jsem je i v Hornbachu, ale tam mají jen ty vyloupané, v balení půl kila. Také se dají nechat poslat z nějakého internetového obchodu s krmivi. Třeba www.amazonia.cz

Já už se ptala v několika zverimexech ale vždy mě odkázali na internet, sami to nevedou.Tak zkusím hledat.Papoušek je nandey a celé buráky miluje.Ještě mám rozeláka, ale pro toho by to nebylo to pravý.

28.4.2006 08:32

V.N. napsal(a):

pane Novotný černé jeřabiny, to jako černý bez ?
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli dáváte taká nějaké vitamíny a minerály a jestli je možno popřípadě uvést značku. děkuji Marek

28.4.2006 08:39

slanina napsal(a):
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli dáváte taká nějaké vitamíny a minerály a jestli je možno popřípadě uvést značku. děkuji Marek

cerny jerab = aronia
http://www.garten.cz/article.php?sid=33

29.4.2006 07:19

slanina napsal(a):

Dobrý den.Černe jeřabiny-dá se to trošku porovnat s bezem,ale černé jeřabiny jsou velké černé kuličky na malem trsu,a černého bezu jsou kuličky male a jejich na trsu hodně.Minerálie podáváme různé:stará omítka(pozor ne ze strany od silnice),dřevěne uhlí,staré nahnilé až shnilé vlhké pařezy z lesa,staré větve-borovice,smrk,jedle,drny s trávou(pokud nejsou ve voliéře),převařený písek,slepičí skořápky(po uvařených vejcích),ruzne drcené mušličky,sepiovou kost-original.Vitamíny -no když dáme ovoce-je výběr,když dáme pampelišky ted jeji dostatek,salát,červenou řepu,čerstvá bidla(borovice,jedle,smrk a ovocné stromy),no a když a ted mluvím o arach,amazonanech,kakadech,žacích -větších papoušcích -tak jim přidávám vařené kuřecí krky.Tak snad ani chemické vitamíny nepotřebují.Jedině v zimě,ale i tak lze skoro všechno ovoce a zeleninu nakoupit v supermarketech.Baveko-Novotný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík