Papoušek nádherný - pelichání,pomoc

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2009 08:55
luuucinka

XXX.XXX.138.243

Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o radu. Již 5 let mám papouška nádherného, ale v poslední době mi začal pelichat v oblasti bříška a trochu i na křídlech (ztrácí jemná peříčka), ztratil takto i svou červenou náprsenku. Nevystavuji ho dle rady prodavače v zoobutiku průvanu a stravu má vyváženou a pestrou, klec má otevřenou stále, takže pohybu (tedy i letu) má dostatečně. Přesto stále nevím, čím to je, že ztrácí peří. Proto Vás prosím o radu.

Mnohokrát děkuji za Váš čas. Lucie

22.6.2009 09:09
ros

XXX.XXX.227.229

luuucinka napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o radu. Již 5 let mám papouška nádherného, ale v poslední době mi začal pelichat v oblasti bříška a trochu i na křídlech (ztrácí jemná peříčka), ztratil takto i svou červenou náprsenku. Nevystavuji ho dle rady prodavače v zoobutiku průvanu a stravu má vyváženou a pestrou, klec má otevřenou stále, takže pohybu (tedy i letu) má dostatečně. Přesto stále nevím, čím to je, že ztrácí peří. Proto Vás prosím o radu.

Mnohokrát děkuji za Váš čas. Lucie

Podle toho co píšeš, bych spíše řekl, že se začal sám oškubávat. Jestli jsem správně pochopil, tak papoušek není v páru, ale sám. Vyfoť ho a vlož sem fotku.Pokud je to tak, rychle mu pořiď partnerku. Jestli to nedělá dlouho, mělo by to pomoct.

Přidejte reakci

Přidat smajlík