Dobrý den,
prosím poradí mi někdo? Sháním knihu o kanárcích,nejen základní info-to znám, ale rozsáhlejší, zabývající se i chovem mutací, nemocemi apod. Prý existuje, ale už jen v antikvariátech. U nás takový obchod není? Ani neznám název a autora. Prosím, kde ji sehnat nebo ji někdo prodává? Děkuji, Iva
Uživatel s deaktivovaným účtem
nudlik
napsal(a):
Dobrý den,
prosím poradí mi někdo? Sháním knihu o kanárcích,nejen základní info-to znám, ale rozsáhlejší, zabývající se i chovem mutací, nemocemi apod. Prý existuje, ale už jen v antikvariátech. U nás takový obchod není? Ani neznám název a autora. Prosím, kde ji sehnat nebo ji někdo prodává? Děkuji, Iva
Je to knížka Kanáři a jejich kříženci- Wiener Walter. Je nabízena zde v inzerci, zadejte si do vyhledávače kniha. Dana
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Je to knížka Kanáři a jejich kříženci- Wiener Walter. Je nabízena zde v inzerci, zadejte si do vyhledávače kniha. Dana
Skvělý nápad a ještě lepší rada. Opravdu ji tam najdete,mně se to povedlo. Vítám Vás mezi chovateli kanárů ! (musíte ji brát i trochu s tím, že byla vydaná před dvaceti lety), ale určitě to je ona, co doporučuji všem, kdo mají problémy, možná to bylo i v tom Vašem případě.
Brázdil.
redpoll
napsal(a):
Skvělý nápad a ještě lepší rada. Opravdu ji tam najdete,mně se to povedlo. Vítám Vás mezi chovateli kanárů ! (musíte ji brát i trochu s tím, že byla vydaná před dvaceti lety), ale určitě to je ona, co doporučuji všem, kdo mají problémy, možná to bylo i v tom Vašem případě.
Brázdil.
neviem ako sa knihy volaju urcite nieco ako chov kanarov ale autory IZO A PAVLIS na tych som vyrastal su sice hlavne o chove spevavych kanarov ale su to legendy asi zo 70 rokou ale tam sa clovek strasne vela dozvie a hlavne nauci na chybach druhych; a doporucujem aj internet hlavne chovatelov zase spevavych kanarov su aj diskusie z hlavy neviem ale staci zadat do vyhladavaca harcky kanar a ono sa to uz vykrystalizuje; pre p.Brazdila asi ste tych spominanych stehlikov doniesly z Jesolo al Reggio Emilia al z neakej vacsej ital. akcie al v ramci akcie navsteva chovatela v it
nudlik
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji moooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!!