Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

meun

9.8.2009 12:18
meun

XXX.XXX.100.66

Dobrý den, prosím o radu, objevila se mi u andulek vápenka, jaký přípravek je na léčbu nejvhodnější, a čím vydesinfikovat dřevěnou voliéru. děkuji za rady.

9.8.2009 12:53
plumosus

XXX.XXX.104.65

meun napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu, objevila se mi u andulek vápenka, jaký přípravek je na léčbu nejvhodnější, a čím vydesinfikovat dřevěnou voliéru. děkuji za rady.

Ja jsem používala mast beaphar p-salbe 2-3 týdně nebo jsem jim potírala postižená místa vatičkou postříkanou arpalitem neo. Arpalitem můžete vystříkat i chovné zařízení.

9.8.2009 13:01
psik111

XXX.XXX.93.81

meun napsal(a):

nastříkám na vatičku arpalit a tim potírám zobák, nohy, za 2 týdny je jako by nic neměl

9.8.2009 13:38
dufino

XXX.XXX.198.2

psik111 napsal(a):
nastříkám na vatičku arpalit a tim potírám zobák, nohy, za 2 týdny je jako by nic neměl

natírat ozobí a nohy obyčejným stolním olejem 100% učinek

9.8.2009 22:10
st toman

XXX.XXX.32.219

dufino napsal(a):
natírat ozobí a nohy obyčejným stolním olejem 100% učinek

Mám zkušenost s ivomecem . Kapičku pod křídlo a rozetřít po kůži. Funguje to . St . Toman

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.8.2009 20:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

meun napsal(a):

Pred lety jsem koupil sterilni vazelinku ve vajenskem vyprodeji a s uspechem aplikuji do dnes.

10.8.2009 21:17
tom0zoo

XXX.XXX.126.219

meun napsal(a):

Dobrý den, natírat postižená místa Arpalitem v žádném případě nedoporučuji - je toxický a při náhodném požití nebo jiném způsobu vstřebání do organismu (např. oděrkou apod.) můžete o ptáka také přijít. Naopak vhodný je Arpalit na vystříkání klece a vnějšího prostředí, kde se parazitičtí roztoči vyskytují. Postižená místa potírejte slunečnicovým olejem nebo sterilní vazelínou, zamezíte tím přístupu vzduchu k postiženým místům, parazit se udusí a je po problému.

Přidejte reakci

Přidat smajlík