Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2009 22:34
vaca

XXX.XXX.186.238

voliera jakou barvou natrit kovovou konstrukci,ktera barva je nejlepsi ja tem vodou reditelnejm neverim.Diky.

nikolas

24.8.2009 22:55
nikolas

XXX.XXX.21.41

vaca napsal(a):
voliera jakou barvou natrit kovovou konstrukci,ktera barva je nejlepsi ja tem vodou reditelnejm neverim.Diky.

Tak to já mám přesně opačně. Jen co se vodou ředitelné barvy objevily tak nepoužívám žádné jiné. A v tomto případě je důležité, že jsou pro ptáky neškodné. Stačí mě jenom když si vzpomenu jak ty acetonový jedovatý svinstva smrdí a už se mi dělá zle.
Věřte mi že když natřete voliéru barvou ředitelnou vodou tak nic nepokazíte.

27.8.2009 21:09
tragopan

XXX.XXX.134.209

vaca napsal(a):

Dobrý den, již několik let mám natřena pletiva voliér, vodou ředitelným ETERNAL černý matový a barva drží úžasně. Zdravím tragopan.

28.8.2009 20:48
brno

XXX.XXX.212.78

tragopan napsal(a):
Dobrý den, již několik let mám natřena pletiva voliér, vodou ředitelným ETERNAL černý matový a barva drží úžasně. Zdravím tragopan.

A máte v těch voliérách papoušky a nebo měkozobé? Pokud i papoušky, tak vám děkuji za dobrý tip

29.8.2009 10:17
bv9

XXX.XXX.135.141

brno napsal(a):
A máte v těch voliérách papoušky a nebo měkozobé? Pokud i papoušky, tak vám děkuji za dobrý tip

Používám jenom vodou ředitelný Balakryl a bez problémů. Snadná práce, rychle schne a nikomu to škodí. Natírám tím i pletivo a papoušci jsou v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík