hicks
napsal(a):
Nemusí to být kříženec. u těchto mutací nikdo neví. Jací jsou rodiče? Myslím tím druh i mutace?
Myslím si,že se jedná o tzv.půleného ptáka a to je,jak je známo pouze modifikace.
onicek
napsal(a):
kříženec to asi nebude, ale pohlaví vypadá na samici
pozdravujem. rodičia sú fišeráci zelený x modrý/pastel.jedná sa mi o to, či sa s tou anomáliou už niekto stretol. aj v knihe p. vašíčka je snímka tejto modifikácie prebratá zo zahr. literatúry. ináč jedná sa o mladého vtáka /fotil som ho, keď som ho odstavoval od rodičov/ a polenosť je zo dňa na deň výraznejšia.m
montypython
napsal(a):
toto sa mi podarilo.m
Zdravím, gratuluji k úspěchu, nechci Vám kazit nadšení ale je potřeba vyčkat, až pták přepeří. Stalo se mě něco podobného u ag. škraboškových. Ze spojení tm modrý x tm zel/m, vylítlo mládě které mělo záda a polovinu křídel tm zelené, černou hlavu, žlutý krk a břicho a konce křídel tm modré. Po přepeření se z toho stal tm zelený pták.
frantasp
napsal(a):
Zdravím, gratuluji k úspěchu, nechci Vám kazit nadšení ale je potřeba vyčkat, až pták přepeří. Stalo se mě něco podobného u ag. škraboškových. Ze spojení tm modrý x tm zel/m, vylítlo mládě které mělo záda a polovinu křídel tm zelené, černou hlavu, žlutý krk a břicho a konce křídel tm modré. Po přepeření se z toho stal tm zelený pták.
Ďakujem za gratuláciu predchádzajúcemu prispievateľovi, ale v mojom prípade ide o polenosť pozdĺžnu, teda ľavá strana je iná ako pravá. m