Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2009 11:43
montypython

XXX.XXX.148.114

montypython napsal(a):
toto sa mi podarilo.m

eštš zvrchu.m

19.9.2009 09:39
bohum7

XXX.XXX.106.26

montypython napsal(a):
eštš zvrchu.m

vypadá to jako kříženec fishera a škrabocha dej sem fotky rodičů

19.9.2009 11:03
hicks

XXX.XXX.183.35

bohum7 napsal(a):
vypadá to jako kříženec fishera a škrabocha dej sem fotky rodičů

Nemusí to být kříženec. u těchto mutací nikdo neví. Jací jsou rodiče? Myslím tím druh i mutace?

19.9.2009 11:22
cik

XXX.XXX.140.1

hicks napsal(a):
Nemusí to být kříženec. u těchto mutací nikdo neví. Jací jsou rodiče? Myslím tím druh i mutace?

Myslím si,že se jedná o tzv.půleného ptáka a to je,jak je známo pouze modifikace.

19.9.2009 11:33
sunflowersman

XXX.XXX.175.196

cik napsal(a):
Myslím si,že se jedná o tzv.půleného ptáka a to je,jak je známo pouze modifikace.

Ano. Mělo by se jednat o halfsidera. Půlení nepřenáší na potomky ,ale může přenášet jednu ze svých barev pokud je plodný.

19.9.2009 13:32
onicek

XXX.XXX.160.5

sunflowersman napsal(a):
Ano. Mělo by se jednat o halfsidera. Půlení nepřenáší na potomky ,ale může přenášet jednu ze svých barev pokud je plodný.

kříženec to asi nebude, ale pohlaví vypadá na samici

19.9.2009 16:04
montypython

XXX.XXX.218.142

onicek napsal(a):
kříženec to asi nebude, ale pohlaví vypadá na samici

pozdravujem. rodičia sú fišeráci zelený x modrý/pastel.jedná sa mi o to, či sa s tou anomáliou už niekto stretol. aj v knihe p. vašíčka je snímka tejto modifikácie prebratá zo zahr. literatúry. ináč jedná sa o mladého vtáka /fotil som ho, keď som ho odstavoval od rodičov/ a polenosť je zo dňa na deň výraznejšia.m

20.9.2009 09:38
frantasp

XXX.XXX.156.16

montypython napsal(a):
toto sa mi podarilo.m

Zdravím, gratuluji k úspěchu, nechci Vám kazit nadšení ale je potřeba vyčkat, až pták přepeří. Stalo se mě něco podobného u ag. škraboškových. Ze spojení tm modrý x tm zel/m, vylítlo mládě které mělo záda a polovinu křídel tm zelené, černou hlavu, žlutý krk a břicho a konce křídel tm modré. Po přepeření se z toho stal tm zelený pták.

21.9.2009 18:51
montypython

XXX.XXX.218.129

frantasp napsal(a):
Zdravím, gratuluji k úspěchu, nechci Vám kazit nadšení ale je potřeba vyčkat, až pták přepeří. Stalo se mě něco podobného u ag. škraboškových. Ze spojení tm modrý x tm zel/m, vylítlo mládě které mělo záda a polovinu křídel tm zelené, černou hlavu, žlutý krk a břicho a konce křídel tm modré. Po přepeření se z toho stal tm zelený pták.

Ďakujem za gratuláciu predchádzajúcemu prispievateľovi, ale v mojom prípade ide o polenosť pozdĺžnu, teda ľavá strana je iná ako pravá. m

Přidejte reakci

Přidat smajlík