Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2009 10:39
hari2

XXX.XXX.186.186

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti z přípravkem Concurat , měl by to byt přípravek na odčervení papoušků. Rád bych věděl jestli je spolehlivý a kolik stojí,slyšel jsem totiš že se nekape papouškum do zobaku ale do vody nechci papoušky kvuli odčervení zbytečně chytat a tím stresovat , děkuji za rady.

22.9.2009 17:57
hari2

XXX.XXX.186.186

hari2 napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti z přípravkem Concurat , měl by to byt přípravek na odčervení papoušků. Rád bych věděl jestli je spolehlivý a kolik stojí,slyšel jsem totiš že se nekape papouškum do zobaku ale do vody nechci papoušky kvuli odčervení zbytečně chytat a tím stresovat , děkuji za rady.

To nikdo nemá z tímto přípravkem zkušenost? Byl bych vděčný za každou radu díky.

22.9.2009 22:21
eden

XXX.XXX.85.137

hari2 napsal(a):
To nikdo nemá z tímto přípravkem zkušenost? Byl bych vděčný za každou radu díky.

Jestli odpověď nevydolujete z chovatelů, tak se zeptejte na veterině.

23.9.2009 13:38
usak

XXX.XXX.211.120

hari2 napsal(a):

Concurát je prášek, prodávaný v sáčcích. Dle Tukače velice dobrý, podává se do vody, kde se rozpustí. Problém je ovšem sehnat jej, jelikož u nás není schválen. Narazil jsem na něj jen jednou v Přerově u jednoho prodejce, ale musíte se zeptat přímo, vystavený ho neuvidíte. Dováží ho myslím z Německa a cena nebyla zrovna malá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík