Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2009 09:29

Dobrý den, mám takový problém že čekám rodinu a mám problém s naším papouškem. bojím se že by mohl ublížit dítěti. Máme ho 3 roky, občas se nechá hladit na ruku přiletí bere si pamlsky. Myslíte že by mohl jít do voliéry k nějakému chovateli mezi papoušky nebo k jinému člověkovi domů?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2009 10:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

skrufejs napsal(a):
Dobrý den, mám takový problém že čekám rodinu a mám problém s naším papouškem. bojím se že by mohl ublížit dítěti. Máme ho 3 roky, občas se nechá hladit na ruku přiletí bere si pamlsky. Myslíte že by mohl jít do voliéry k nějakému chovateli mezi papoušky nebo k jinému člověkovi domů?

Dej inzerát a pokud ho někdo bude chtít, tak není problém ho dát do páru , nebo do klece jako kamaráda.

21.9.2009 13:52
fylip

XXX.XXX.80.34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dej inzerát a pokud ho někdo bude chtít, tak není problém ho dát do páru , nebo do klece jako kamaráda.

Muže.
Taky jsem měl ochočeneho senegalce.Potom jsem si k němu dokoupil samce a dal je do voliery.Už měly upravenou budku atd.Potom přišla kočka a zabila ho,ale muže bez problemu.

22.9.2009 10:45
eden

XXX.XXX.101.210

fylip napsal(a):
Muže.
Taky jsem měl ochočeneho senegalce.Potom jsem si k němu dokoupil samce a dal je do voliery.Už měly upravenou budku atd.Potom přišla kočka a zabila ho,ale muže bez problemu.

Papouška bych dala někomu do voliéry do páru.Prodat ho někomu, kdo ho zase bude mít chvíli, než se bude věnovat jiným zájmům, je pro papouška stresující. Málokdo si při přebírání zvířete uvědomí, že je to závazek na celý život. Papoušci se ještě dají dobře prodat, je o ně zájem, ale psi, kde zájem podstatně klesl, se vážou v lese ke stromu.Je to smutný konec domácího mazlíka, kterého si bral kupující s nadšením jak se o něho bude starat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík