Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2009 11:42
kobliha21

XXX.XXX.70.58

Dobrý den.
Jelikož bydlíme v bytovce, kde je nesnesitelně suchý vzduch, chtěla bych si pořídat zvlhčovač vzduchu. Většina dostupných (hlavně cenově) jsou ultrazvukové. Byl by v pokoji, kde mám zvířata - papouška, potkana atd. Nemáte někdo zkušenosti, jestli ten ultrazvuk jim nebude vadit? Moc děkuju za odpovědi

15.10.2009 12:18
mepe

XXX.XXX.70.58

kobliha21 napsal(a):
Dobrý den.
Jelikož bydlíme v bytovce, kde je nesnesitelně suchý vzduch, chtěla bych si pořídat zvlhčovač vzduchu. Většina dostupných (hlavně cenově) jsou ultrazvukové. Byl by v pokoji, kde mám zvířata - papouška, potkana atd. Nemáte někdo zkušenosti, jestli ten ultrazvuk jim nebude vadit? Moc děkuju za odpovědi

tady Vám asi nikdo moc neporadí, protože neřešíte ani mutace ani to jaký druhy chovat, nebo jaké snese počasí. Prostě stupidní otázky, opakující se na tomhle fóru pořád dokola se také pořád dokola řeší, ale na něco jiného asi nikdo odpověď nezná.
PS: myslím,že by to vadit nemělo, protože voda se dělí při daleko vyšší frekvenci, než jsou zvířata schopná slyšet. Milan

15.10.2009 21:17
jarky

XXX.XXX.52.61

kobliha21 napsal(a):
Dobrý den.

Pokud nechcete odchovávat mladé u papoušků tak Vám úplně na zvlhčování vzduchu, stačí klasické odpařovače na radiátory. Papouškům v kleci také stačí koupel nebo sprchování rozprašovačem. Nejsem chovatelem potkanů, ale ty si podle mě zvyknou na všechno. S pozdravem Jarky.

15.10.2009 22:07
kobliha21

XXX.XXX.70.58

jarky napsal(a):
Pokud nechcete odchovávat mladé u papoušků tak Vám úplně na zvlhčování vzduchu, stačí klasické odpařovače na radiátory. Papouškům v kleci také stačí koupel nebo sprchování rozprašovačem. Nejsem chovatelem potkanů, ale ty si podle mě zvyknou na všechno. S pozdravem Jarky.

jenže mně nejde o zvlhčování vzduchu tý havěti, mně jde o zvlhčování vzduchu kvůli nám lidem. A na to odpařovače nestačily ani dva

15.10.2009 22:47
carmelina4812

XXX.XXX.242.163

kobliha21 napsal(a):
jenže mně nejde o zvlhčování vzduchu tý havěti, mně jde o zvlhčování vzduchu kvůli nám lidem. A na to odpařovače nestačily ani dva

myslím, že ste už odpovědi dostala va strance papousci.chovzvirat.com
nejsme odbornici pres potkany, al paouchum ultrazvuk vadit nebude
Zdar havěti

15.10.2009 23:08
kobliha21

XXX.XXX.70.58

carmelina4812 napsal(a):
myslím, že ste už odpovědi dostala va strance papousci.chovzvirat.com
nejsme odbornici pres potkany, al paouchum ultrazvuk vadit nebude
Zdar havěti

takže to mám brát tak, že tady prostě nemám nárok jo? A jestli jste si dobře četli odpovědi na papoušcích, tak byste věděli, že kloudnou odpověď na to co jsem se ptala jsem nedostala žádnou.

16.10.2009 07:53
borman

XXX.XXX.230.164

mepe napsal(a):
tady Vám asi nikdo moc neporadí, protože neřešíte ani mutace ani to jaký druhy chovat, nebo jaké snese počasí. Prostě stupidní otázky, opakující se na tomhle fóru pořád dokola se také pořád dokola řeší, ale na něco jiného asi nikdo odpověď nezná.
PS: myslím,že by to vadit nemělo, protože voda se dělí při daleko vyšší frekvenci, než jsou zvířata schopná slyšet. Milan

Měl jsem podobný problém,vyřešil jsem ho tzv.fontánkou.Je to mísa o průměru cca 40cm.ve které je voda.Pod miskou je malé el.magnetické čerpadlo ktré stříká vodu vzhůru a tato padá zpět do misky.Zvlhčuje to perfektně.Voda se cca jednou týdně mění.Petr

16.10.2009 11:53
kobliha21

XXX.XXX.70.58

kobliha21 napsal(a):
Dobrý den.

A nevim proč jste smazali můj poslední příspěvek, holt pravda někdy bolí že?!

16.10.2009 14:25
carmelina4812

XXX.XXX.242.163

kobliha21 napsal(a):
A nevim proč jste smazali můj poslední příspěvek, holt pravda někdy bolí že?!

ještě jedou vám napíšu, že ultrazvuk jim nebude vadit do doby kdy budou hnizdit v této době už by jim to samozřejmě vadilo.. Také se to nesmí příliš přehnat musíte si zjistit kolik toho potřebuje papoušek aby něco nechytil...
Zdravím

16.10.2009 14:52
kobliha21

XXX.XXX.70.58

carmelina4812 napsal(a):
ještě jedou vám napíšu, že ultrazvuk jim nebude vadit do doby kdy budou hnizdit v této době už by jim to samozřejmě vadilo.. Také se to nesmí příliš přehnat musíte si zjistit kolik toho potřebuje papoušek aby něco nechytil...
Zdravím

Ty předchozí příspěvky jsem samozřejmě nemyslela na Vás, tímto za odpověď děkuji. Jenom já papoušky rozmnožovat nikdy nebudu, mám jenom jednoho na mazlíka

Daryl

9.12.2022 19:11
Daryl

XXX.XXX.193.24

Pokid berete papousky jako havet tak si je neporizujte! Jednoducha odpoved! Tady vidim nenavist ke zviratum! Jdete se poradit k magorum tyracum zvirat! 😡😡😡

Přidejte reakci

Přidat smajlík