Přikládám jen tak pro zajímavost pár fotek tasmánského poddruhu rozely pestré. Myslím,že v chovech není a fotografií je taky poskrovnu.
Rozela pestrá tasmánská (Platycercus eximus diemenensis)
atobajus
napsal(a):
Přikládám jen tak pro zajímavost pár fotek tasmánského poddruhu rozely pestré. Myslím,že v chovech není a fotografií je taky poskrovnu.
Rozela pestrá tasmánská (Platycercus eximus diemenensis)
.
sunflowersman
napsal(a):
Ahoj Květoši. Pěkné fotky. To jsou fotky z jednoho webu? Pěkná fotka je taky v Exotě. Jsou tam vyfoceny všechny tři formy.
Zdarec, jsou to fotky stažené ze dvou webů.Protože jsem blázen do všech rozel, i když teď už žádné nechovám, tak pořád brouzdám po netu a hledám jejich fotky a informace z přírody. No a konkrétně tyhle najít je docela problém.
atobajus
napsal(a):
Zdarec, jsou to fotky stažené ze dvou webů.Protože jsem blázen do všech rozel, i když teď už žádné nechovám, tak pořád brouzdám po netu a hledám jejich fotky a informace z přírody. No a konkrétně tyhle najít je docela problém.
Zdravím pan Sykora. Vám tie divokosfarbené formy nedajú pokoj, pridávajte fotky, nech vidíme o čo sme neuváženým krížením prišli....
zbosace
napsal(a):
Zdravím pan Sykora. Vám tie divokosfarbené formy nedajú pokoj, pridávajte fotky, nech vidíme o čo sme neuváženým krížením prišli....
Rosela pestrá focená v Adelaide - pár nad dutinou
forpus
napsal(a):
Rosela pestrá focená v Adelaide - pár nad dutinou
Samec tamtéž
forpus
napsal(a):
Samec tamtéž
Obsazená dutina nad hlavami kolemjdoucích na rušné ulici - samec hlídá u vchodu
forpus
napsal(a):
Obsazená dutina nad hlavami kolemjdoucích na rušné ulici - samec hlídá u vchodu
A když Adealuide, tak jedna adelaidská ve městě (bli tam i penanti - přidám příště)
forpus
napsal(a):
A když Adealuide, tak jedna adelaidská ve městě (bli tam i penanti - přidám příště)
Taky Vás zdravím pane Kyselica. Nedají mi pokoj a nedají i když proti cílevědomému chovu mutací nic nemám tak přírodní jsou pro mě to nej. A ještě když se podaří čisté poddruhy tak to je úplná paráda.A hlavně u australských druhů papoušků.
Pane Smrček Vám dík za fotky z přírody a doufám,že budou další.
atobajus
napsal(a):
Taky Vás zdravím pane Kyselica. Nedají mi pokoj a nedají i když proti cílevědomému chovu mutací nic nemám tak přírodní jsou pro mě to nej. A ještě když se podaří čisté poddruhy tak to je úplná paráda.A hlavně u australských druhů papoušků.
Pane Smrček Vám dík za fotky z přírody a doufám,že budou další.
Zdravím chovatele rosel, přdám taky foto není to sice z přírody, tak se snad nebudete zlobit. Přírodní je přírodní
kodera
napsal(a):
Zdravím chovatele rosel, přdám taky foto není to sice z přírody, tak se snad nebudete zlobit. Přírodní je přírodní
a ještě samička
atobajus
napsal(a):
Hlavně si všimněte na fotkách z přírody a i tady na těch od pana Smrčka,že není důležité aby byla rozela pestrá s přesně zařezanou kresbou na prsou. To je jen požadavek standardu vytvořeného pro výstavy.
Ještě jedna rosela adelaidská na stromě. (Omlouvám se za kvalittu - není to takové legrace fotit "na šoulačku" plaché ptáky v přírodě, když nemáte dost času)
forpus
napsal(a):
Ještě jedna rosela adelaidská na stromě. (Omlouvám se za kvalittu - není to takové legrace fotit "na šoulačku" plaché ptáky v přírodě, když nemáte dost času)
A nyní pár penantů... Tenhle pil z misky pro psa
forpus
napsal(a):
A nyní pár penantů... Tenhle pil z misky pro psa
Na zemi
forpus
napsal(a):
Takhle je uvidíte nejčastěji
Při troše štěstí a šikovnosti se k nim přiblížíte
forpus
napsal(a):
Při troše štěstí a šikovnosti se k nim přiblížíte