Alexandr rudohlavý pohlaví

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2009 11:52
arablue

XXX.XXX.130.109

Dokáže některý zkušený chovatel rudohlavých určit pohlaví mého údajného páru 2008? Děkuji

14.11.2009 11:53
arablue

XXX.XXX.130.109

arablue napsal(a):
Dokáže některý zkušený chovatel rudohlavých určit pohlaví mého údajného páru 2008? Děkuji

další

14.11.2009 11:54
arablue

XXX.XXX.130.109

arablue napsal(a):
další

a ještě jedna

nikolas

14.11.2009 14:20
nikolas

XXX.XXX.21.41

arablue napsal(a):
a ještě jedna

Pokud jsou narození na jaře 08 tak u samců by už měla fialovět hlava a objevit se zrcátka na křídlech. Podle fotek to zatím vypadá na dvě samice, ale počkejte ještě tuto zimu a na jaře už to půjde tutově poznat.

14.11.2009 14:48
hicks

XXX.XXX.183.35

nikolas napsal(a):
Pokud jsou narození na jaře 08 tak u samců by už měla fialovět hlava a objevit se zrcátka na křídlech. Podle fotek to zatím vypadá na dvě samice, ale počkejte ještě tuto zimu a na jaře už to půjde tutově poznat.

Pokud se nepletu, tak na první fotce je vidět na levém ptákovi náznak narudlé hlavy a to samé je vidět na 3 fotce u ptáka v levo. A taky je vidět na 3 fotce u ptáka vlevo náznak zrcátka na křídle. Možná se ale pletu, mám špatný monitor a fotky vždy skreslují.

16.11.2009 13:36
fylip

XXX.XXX.80.34

hicks napsal(a):
Pokud se nepletu, tak na první fotce je vidět na levém ptákovi náznak narudlé hlavy a to samé je vidět na 3 fotce u ptáka v levo. A taky je vidět na 3 fotce u ptáka vlevo náznak zrcátka na křídle. Možná se ale pletu, mám špatný monitor a fotky vždy skreslují.

U třetí fotky se mi taky zda u levého ptáka že má zrcádko

16.11.2009 16:03
sunflowersman

XXX.XXX.175.196

fylip napsal(a):
U třetí fotky se mi taky zda u levého ptáka že má zrcádko

Dobrý den. Nemyslím si, že je tam náznak narudlé hlavy. Mám letošní alexandry rudohlavé a mají to úplně stejné. Oba mají světlejší přední část čel a je pravda, že z dálky to vypadá, jako by jim už červenaly hlavy, takže to může mást i na fotce.

nikolas

16.11.2009 16:56
nikolas

XXX.XXX.21.41

sunflowersman napsal(a):
Dobrý den. Nemyslím si, že je tam náznak narudlé hlavy. Mám letošní alexandry rudohlavé a mají to úplně stejné. Oba mají světlejší přední část čel a je pravda, že z dálky to vypadá, jako by jim už červenaly hlavy, takže to může mást i na fotce.

Chtělo by to detailnější fotky obou ptáků. Tady na diskusi se po vložení fotky hodně zmenší a tím pádem toho moc vidět není.

16.11.2009 17:49
scrolls

XXX.XXX.150.123

nikolas napsal(a):
Chtělo by to detailnější fotky obou ptáků. Tady na diskusi se po vložení fotky hodně zmenší a tím pádem toho moc vidět není.

Zdravím, podle fotek bych se přiklonil k tomu že máte pár, ale jak už zde někdo psal, chtělo by to lepší fotku. Scrolls

16.11.2009 21:04
arablue

XXX.XXX.130.109

scrolls napsal(a):
Zdravím, podle fotek bych se přiklonil k tomu že máte pár, ale jak už zde někdo psal, chtělo by to lepší fotku. Scrolls

Děkuji za Vaše názory. Škoda že zde fotografie nejdou otevřít v kvalitě v které jsou vkládány. Nicméně náznak červeného odstínu na hlavě jsem začal pozorovat až nedavno. Tak budu doufat v pár.

16.11.2009 21:06
arablue

XXX.XXX.130.109

arablue napsal(a):
Děkuji za Vaše názory. Škoda že zde fotografie nejdou otevřít v kvalitě v které jsou vkládány. Nicméně náznak červeného odstínu na hlavě jsem začal pozorovat až nedavno. Tak budu doufat v pár.

A ještě jedna

nikolas

16.11.2009 22:48
nikolas

XXX.XXX.21.41

arablue napsal(a):
A ještě jedna

Snad vám to s tím párem dobře dopadne, já jsem v r. 05 koupil jak se říká pro sichr 4 mladé kusy a doufal jsem že sestavím alespoň jeden pár. Asi po roce a půl jsem se postupně dočkal překvápka v podobě čtyř samců. Začal jsem tedy shánět raději starší samičky a i když to byla dost fuška tak se nakonec zadařilo a teď mám sestavené dva páry a věřím, že snad v zimě bude nějaký odchov.

Přidejte reakci

Přidat smajlík