lutík
XXX.XXX.154.90
petule789
napsal(a):
chtel bych znat vas nazor jestli je to par
První fotka samička.
martingasparovic
napsal(a):
Dobrý deň prosím o radu možem chovať senegalcov v jednej miestnosti spolu z andulkami alebo sú nachylný na choroby. Ďakujem
skusil sem je jeste nafotit ale asi se jim moc nechtelo pozovat foto 7
petule789
napsal(a):
skusil sem je jeste nafotit ale asi se jim moc nechtelo pozovat foto 7
fotka 8
petule789
napsal(a):
9
Skoro se mi chce napsat, že podle posledních fotek máte 2 samce, ale jedině DNA nebo endoskop vám řekne víc a přesněji. Na fotce moje samice,
mildaii
napsal(a):
Skoro se mi chce napsat, že podle posledních fotek máte 2 samce, ale jedině DNA nebo endoskop vám řekne víc a přesněji. Na fotce moje samice,
Samec
petule789
napsal(a):
moc jste mne sice nepotesil ale stejne dekuji za vas nazor,ale mate nadherne ptacky
Jejich letošní odchov.....
petule789
napsal(a):
Ti sou super jsou odchovavani pod rodici nebo umnele prikrmovani a hnizdi vam jednou rocne nebo dvakrat
Dobrý den,
tento pár je samec 03 a samice 04, jsou oba odchov ČR, jsou spolu od roku 2005. Hnízdí každý rok 2 x ročně, mají 3 až 4 vejce, ještě neměli neoplozené vajíčko. Zajímavé je, že 1. hnízdo vždycky dokrmí až do dospělosti, ale druhé hnízdění jim musím odebrat a ručně dokrmit, protože jejich péče začíná vadnout s prodlužujícím se dnem. Jiné vysvětlení nemám.
mildaii
napsal(a):
Dobrý den,
tento pár je samec 03 a samice 04, jsou oba odchov ČR, jsou spolu od roku 2005. Hnízdí každý rok 2 x ročně, mají 3 až 4 vejce, ještě neměli neoplozené vajíčko. Zajímavé je, že 1. hnízdo vždycky dokrmí až do dospělosti, ale druhé hnízdění jim musím odebrat a ručně dokrmit, protože jejich péče začíná vadnout s prodlužujícím se dnem. Jiné vysvětlení nemám.
nafotil sem to detailneji fotka 10
Uživatel s deaktivovaným účtem
petule789
napsal(a):
14
Zdravím, přikládám foto mého páru alespoň doufám ještě neodchoval.
petule789
napsal(a):
tak dneska mi prisly vysledky testu DNA a mam opravdu par
Tak jsem měl odnhad dobrý že tam máte samičku,mám samičku co má podobné zbarvení podocasního klínu ,samec je má jen žluté.Toto je můj odchov 0.1
petule789
napsal(a):
tak dneska mi prisly vysledky testu DNA a mam opravdu par
Tak zadavali - gratuluji, máte pár a panu Daňkovi , který to uhádl, taktéž.
Jinak přeji, aby se vám co nejdříve podařil odchov
mildaii
napsal(a):
Tak zadavali - gratuluji, máte pár a panu Daňkovi , který to uhádl, taktéž.
Jinak přeji, aby se vám co nejdříve podařil odchov
První vylétnuté mládě. Přirozený odchov.