Dobrý den, mohl bych požádat zkušenější chovatele o radu zda tato Rosela je samice ? Paní chovatelka od které jsem jí kupoval si nebyla 100 % jistá a tak bych rád znal vaše názory. Předem všem děkuji. Martin
ketupa
napsal(a):
Dobrý den, mohl bych požádat zkušenější chovatele o radu zda tato Rosela je samice ? Paní chovatelka od které jsem jí kupoval si nebyla 100 % jistá a tak bych rád znal vaše názory. Předem všem děkuji. Martin
Další foto
ketupa
napsal(a):
A do třetice.
Moc děkuji za odpovědi. Přikládám ještě několik výřezů z fotek, jelikož po vložení na diskuzi dojde k jejich dost velkému zmenšení a jsou nejasné. Díky Martin
ketupa
napsal(a):
Moc děkuji za odpovědi. Přikládám ještě několik výřezů z fotek, jelikož po vložení na diskuzi dojde k jejich dost velkému zmenšení a jsou nejasné. Díky Martin
Další detail.
Jirkapetra 1976
napsal(a):
Děkuji za odpověď tady mi chovatel říkal že stopro dva samci ale pořád sedí u sebe a ani se nějak neperou nebo nehoní žerou spolu u misky tak nevím
Jeden je 1,0 opalín a ten druhý 1,0 opalín pastel. Tady u těch pastelových bývají ty samice podstatně tmavší a to včetně letek proti samcům.