Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2009 17:38
dm

XXX.XXX.37.4

Tuto zimu jsou od severu chraneni a dopral jsem jim navic vetve jehlicnanu. Jaky je vas nazor?

4.12.2009 21:52
docid

XXX.XXX.172.5

dm napsal(a):
Tuto zimu jsou od severu chraneni a dopral jsem jim navic vetve jehlicnanu. Jaky je vas nazor?

No tak větve jehličnanů se ji m snažim dávat pořát aby měli pořát do čeho kousat až z ich zbydou jen pahýly, tak se co v nejbliší době snažim nařezat nové. Je to v každé literatuře. Navíc docela tam bude profukovat ofoliování by vůbec neuškodilo, pokud nemají ptáci zálety ale asi ne, nevidim tam žádné okýnko.

5.12.2009 09:36
saluki

XXX.XXX.6.82

docid napsal(a):
No tak větve jehličnanů se ji m snažim dávat pořát aby měli pořát do čeho kousat až z ich zbydou jen pahýly, tak se co v nejbliší době snažim nařezat nové. Je to v každé literatuře. Navíc docela tam bude profukovat ofoliování by vůbec neuškodilo, pokud nemají ptáci zálety ale asi ne, nevidim tam žádné okýnko.

Ahoj, hezky řešené voliery, myslím, že zadělat oba boky by nebylo pracnou ani drahou záležitostí, a přitom by rozdíl pro papoušky byl velký, stačí folie, plexi, nebo dřevotříska.

5.12.2009 11:15
fylip

XXX.XXX.80.34

saluki napsal(a):
Ahoj, hezky řešené voliery, myslím, že zadělat oba boky by nebylo pracnou ani drahou záležitostí, a přitom by rozdíl pro papoušky byl velký, stačí folie, plexi, nebo dřevotříska.

Mám to řešené podobně jak vy.Větve jehličnanů dávám taky tak ať je mají každý den,až na to že mi je okusují jenom kouřoví a penanti.Črvenokřídlý se jich ani netknou.

5.12.2009 19:55
dm

XXX.XXX.37.4

docid napsal(a):

hloubka kleci je 160 cm, (100 pletivo + 60 drevo), omlouvam se za ne moc povedene foto. Dekuji :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík