Jarri14
napsal(a):
Podle této fotky já říkám slámka.
dekuji prikladam dalsi foto..ja to kupoval jako zlutobrichou ale nejak se mi to nepozdava..
krokodil
napsal(a):
Žltobruchá. Slamové sú podstatne bledšie. Ak si nie ste istý, tak mi ju predajte. Potrebujem žltobruchú a toto je sto percentná samica.
parada
takze nekdo tvrdí slamka a nekdo žlutobřicha.sem stoho pěkně zmatenej.
na prodej by klidně byla ale ona ma handicapovanou nožku,tak nevím jesi by ste ji chtěl.
adyn
napsal(a):
parada
takze nekdo tvrdí slamka a nekdo žlutobřicha.sem stoho pěkně zmatenej.
na prodej by klidně byla ale ona ma handicapovanou nožku,tak nevím jesi by ste ji chtěl.
Nemusíte byť zmätený. Človek je od prírody tvor omylný. Ale v tomto prípade sa ja skutočne nemýlim. Do chovu potrebujem stopercentne fit samicu. Dávam dohromady mladý pár. Starý mi ukradli.
jakubbenc
napsal(a):
žlutobřichá
Toto jsou slámožluté letošní, vypadá tak?
doutrklars
napsal(a):
Toto jsou slámožluté letošní, vypadá tak?
dekuji moc za pomoc a vložení fota,ta moje je o dost tmavší než ty vaše na té fotce a ma i vetší rozsah modrého tmavého nadechu.existuje opravdu nějaka jistota určení druhu?nerad bych ji křížil.děkuji za odp.
adyn
napsal(a):
dekuji moc za pomoc a vložení fota,ta moje je o dost tmavší než ty vaše na té fotce a ma i vetší rozsah modrého tmavého nadechu.existuje opravdu nějaka jistota určení druhu?nerad bych ji křížil.děkuji za odp.
Nerád sa vyvyšujem. Ale v tomto prípade som ja istota!!! Je to žltobruchá. Veď pozrite na tie slámky. Dá sa tu niečo nesprávne určiť?