lllll
napsal(a):
Dobrý večer,můžou rušit papoušky svým tikáním mechanické zásuvkové spínače?Mám ho zaplý v krmné chodbě kvůli topení.Děkuji za slušné odpovědi.
Mechanické, levné spínačky používám také, mám v každé místnosti dvoje a problémy s rušením jsem po pár let nezaregistroval. Jsou celkem spolehlivé, jediný problém je případném výpadku el. energie - zpozdí se o dobu výpadku. cone
nikolas
XXX.XXX.142.65
cone
napsal(a):
Mechanické, levné spínačky používám také, mám v každé místnosti dvoje a problémy s rušením jsem po pár let nezaregistroval. Jsou celkem spolehlivé, jediný problém je případném výpadku el. energie - zpozdí se o dobu výpadku. cone
Já jsem ani nezaregistroval, že tikají a to jsem si jeden dal přes noc k hlavě do zásuvky u postele kvůli kontrole jestli je v pořádku.
lllll
napsal(a):
Dobrý večer,můžou rušit papoušky svým tikáním mechanické zásuvkové spínače?Mám ho zaplý v krmné chodbě kvůli topení.Děkuji za slušné odpovědi.
Dobrý den, mám tyhle levné mechanické spínače v pokoji na voliérkách pro droboť. V pokoji i spím a dohromady tam mám asi 6 spínaču na různé světla. V noci, když je ticho tak je to pěknej rachot, ale nikdy jsem nepozoroval, že by to ptákům nějak vadilo. V klidu i odchovávají. Používám je i na osvětlení pro drobné savce (osmáky) v jiné místnosti a těm to taktéž nevadí. Petr