Kouřák - žlutá pírka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2009 18:37
jirkap

XXX.XXX.157.23

u samice kouřáka (budou jí 2 roky)se mi čím dál více objevují žlutá pírka čím to může být? u jiného jedince ve voliéře se mi to neobjevilo

nikolas

29.12.2009 23:14
nikolas

XXX.XXX.142.65

jirkap napsal(a):
u samice kouřáka (budou jí 2 roky)se mi čím dál více objevují žlutá pírka čím to může být? u jiného jedince ve voliéře se mi to neobjevilo

Čím to může být zrovna u vašeho kouřáka samozřejmě nevím, ale můj známý měl kdysi samici která po každém přepeření žloutla čím dál víc, byl z toho celý nadšený že má mutaci a tak ji dal do páru a snažil se o odchov, ale uhynula mu. Byla to játra.

2.1.2010 09:28
jirkap

XXX.XXX.157.23

nikolas napsal(a):
Čím to může být zrovna u vašeho kouřáka samozřejmě nevím, ale můj známý měl kdysi samici která po každém přepeření žloutla čím dál víc, byl z toho celý nadšený že má mutaci a tak ji dal do páru a snažil se o odchov, ale uhynula mu. Byla to játra.

slunečnici krmím pouze žíhanou, samec ani jiný člen voliéry nic podobného nemá

nikolas

2.1.2010 09:38
nikolas

XXX.XXX.142.65

jirkap napsal(a):
slunečnici krmím pouze žíhanou, samec ani jiný člen voliéry nic podobného nemá

To přece nic neznamená, když jiný obyvatel voliéry nic takového nemá.Jak už jsem psal žloutnutí peří mají většinou na svědomí nemocná játra a tato nemoc není nakažlivá že by ji chytli i ostatní ptáci. A nesejde na tom, že krmíte jen žíhanou slunečnicí, ale hlavně v jakém množství.

Přidejte reakci

Přidat smajlík