Pomožte mi prosím určiť polavie u mojích alexandrov malých. Jeden má krúžok 06 a druhý 07 malo by sa jednať o pár ale nakoľko niesú ešte vyfarbení žiadam o Váš názor. Ďakujem všetkým za odpoveď.
ono
napsal(a):
Pomožte mi prosím určiť polavie u mojích alexandrov malých. Jeden má krúžok 06 a druhý 07 malo by sa jednať o pár ale nakoľko niesú ešte vyfarbení žiadam o Váš názor. Ďakujem všetkým za odpoveď.
02
petule789
napsal(a):
to slysim prvne ze prebarvuji v prvnim roku
a ze maji krouzek 06 07 jeste neznamena ze sou opravdu tak stari taky sem koupil kdysi par oba mneli krouzek O4 a nakonec po roce jeden preperil a mnel sem dva samce takze pokud to nema svuj odchov tak bych tem krouzkum taky moc neveril
janur
napsal(a):
Pokiaľ je mi zname tak alexandri malé sa úplne vyfarbujú až v treťom roku! Neviem kde ste zobrali informáciu o tom, že sa vyfarbujú v prvom roku!
po prvom roku ,atieto maju 3 a 4 roky takze uz mali bit vifarbený, ale to je jedno sú to obycajný zelený ktorích je kopec a protikus si dokupi na burze Ondrej
onda
napsal(a):
přesně tak, kdyby tam byl samec měl by už krásnej límec, takže říkám 2 samice. Martin
pokud stari odpovida krouzkum tak je to jasne ze to jsou dve samice ale podle postavy na treti fotce je v pravo samec ale jak riam zalezi jestli krouzky odpovidaji stari protoze sem se stim setkal ze ptaku kteri preperuji po druhem roku do satu dospelych davaji starsi krouzky aby je prodali jako par
petule789
napsal(a):
pokud stari odpovida krouzkum tak je to jasne ze to jsou dve samice ale podle postavy na treti fotce je v pravo samec ale jak riam zalezi jestli krouzky odpovidaji stari protoze sem se stim setkal ze ptaku kteri preperuji po druhem roku do satu dospelych davaji starsi krouzky aby je prodali jako par
chovatel nepíse ci alexandre chova 3 roky alebo ich uz kupil v tomto stave ,ak ich ma 3-4 roky tak je to isté 2 samice
olyn
napsal(a):
to vieš ? alebo sa pýtaš ? na 4 ročné ftáky tam samec nie je ,chovám 15 párov alexandrov malých rôznych mutacií , alebo zadaj lepšie foto. Olyn
vyfarbený samec 07
olyn
napsal(a):
to vieš ? alebo sa pýtaš ? na 4 ročné ftáky tam samec nie je ,chovám 15 párov alexandrov malých rôznych mutacií , alebo zadaj lepšie foto. Olyn
lepsie foto
ono
napsal(a):
foto
Na jedné předchozí fotce je obdobný samec a je tam názor na creme-ino a potom šedý pastel buttercop. Já se domnívám že je to šedý pastel.
Patricia

XXX.XXX.129.173
Veľmi stará diskusia, ale bola by som rada keby mi niekto určil pohlavie tohto alexandra. Foto z internetu, ale máme presne 2 ktoré majú takéto krúžky a to ich chováme už asi 3-4 roky. Treba im kúpiť samice alebo samcov?
Patricia

XXX.XXX.129.173
roko111

XXX.XXX.45.147
Poradte mi prosim je to februar 2017 samec ci samica chcem kupit proti kus dakujem
Dobrý den není to alexandr malý, ale alexandr velký, má kroužek 2016 a už letos se na krku vybarvuje kroužek.